4 θέσεις εργασίας στο Δήμο Βόλβης

looking-for-jobΑνακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά τέσσερα (4) ατόμων και συγκεκριμένα:

1. ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ άτομα δύο (2)  Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα. Χρόνος από την υπογραφή της σύμβασης έως δύο (2) μήνες
2. ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ άτομα δύο (2) Προσόντα. Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας βοηθών βρεφονηπιοκόμων-παιδοκόμων ή βοηθών βρεφοκόμων ή βοηθών βρεφονηπιοκόμων ή Προσχολικής αγωγής δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης η επιμελητών Πρόνοιας ή Κοινωνικών Φροντιστών ή Προσχολικής αγωγής Ημερήσιας φροντίδας Παιδιών με ειδικές ανάγκες η αντίστοιχα πτυχίο ή δίπλωμα η απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων ΙΕΚ η Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α’ ή Β’ κύκλου σπουδών ή ενιαίου πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής επαγγελματικής σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η Σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν. 1346/1983 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής ,αντίστοιχης ειδικότητας. Χρόνος από την υπογραφή της σύμβασης έως δύο (2) μήνες.

Για την υλοποίηση του προγράμματος των παιδικών σταθμών του ΟΚΠΑΠ Δήμου Βόλβης. ( Ρεντίνας και Νέας Απολλωνίας αντίστοιχα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 169 του Ν. 3584/07.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: Για όλες τις κατηγορίες
1. Κυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μαζί με την αίτηση και τα ανωτέρω απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής να προσκομίσουν και
Α) φωτοαντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας καθώς και
Β) Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του ν. 3584/07
Γ) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υφίσταται κώλυμα απασχόλησης ως ορίζεται στο π.δ. 164/2004 και στον Ν.2190/1994.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση  από τη Δευτέρα 15/12/2014 έως και την Παρασκευή 19/12/2014 (προθεσμία 5 ημερών), στην Ν. Απολλωνία στο Κοινοτικό Κατάστημα που στεγάζεται ο Ο.Κ.Π.Α.Π. κατά τις εργάσιμες ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen + 7 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.