Μήνυμα του Δημάρχου Βόλβης κ. Διαμαντή Λιάμα για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων είναι η αρχή για την αλλαγή σελίδας στη ζωή μας. Αυτή η δοκιμασία για την οποία μαθητές και μαθήτριες ετοιμάζονται εδώ και πολύ καιρό, ανοίγει την πόρτα στο πανεπιστήμιο.

Πρόκειται για μια δοκιμασία, που μαζί με τα παιδιά, τη βιώνει έντονα και ο οικογενειακός και φιλικός κύκλος κάθε υποψηφίου, αλλά και οι εκπαιδευτικοί που έδωσαν τα δικά τους γνωστικά εφόδια.

Εύχομαι καλή επιτυχία στα αγόρια και στα κορίτσια, που δοκιμάζονται από σήμερα, σε αυτόν τον πνευματικό αγώνα των επόμενων ημερών. Θα βιώσετε άγχος αλλά μην το αφήσετε να σας υποτάξει ή να καθορίσει την πορεία σας. Με ψυχραιμία και συγκέντρωση θα πετύχετε τους στόχους σας.

Με την ελπίδα ότι θα εκπληρωθούν τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας, εύχομαι ολόψυχα του χρόνου στη Γιορτή Παιδείας να συγχαρούμε όλες και όλους σας για την επιτυχία σας.

Μην ξεχνάτε ότι έχετε τη δύναμη και το σθένος να τα καταφέρετε, με άξιους συμπαραστάτες που σας νοιάζονται. Γονείς, καθηγητές, φίλους, όλους εμάς.
Ο Θεός να σας φωτίζει!
Καλή επιτυχία!

Διαμαντής Λιάμας Δήμαρχος Βόλβης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − fifteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.