Ο μικρός Αυγερινός από τον Προφήτη χρειάζεται την στήριξη όλων μας

Ήταν 31 Ιουλίου 2007 όταν ο Αυγερινός Σιδηράς πρωτοαντίκρισε τον κόσμο. Γεννημένος “ήρωας” από τις πρώτες κιόλας μέρες της βρεφικής του ηλικίας, ο γιος μας διανύει με συγκλονιστική θέληση για ζωή, έναν μαραθώνιο επιβίωσης.

Ως εκ γενετής νεφροπαθής με 80% αναπηρία έχει ζήσει και τα δεκαπέντε του χρόνια μέχρι σήμερα, μόνο ως ασθενής, που πρέπει να “μάχεται” καθημερινά για τη ζωή του.

Ερχόμενος αντιμέτωπος με χρόνιες περιτοναικές πλύσεις, αιμοκαθάρσεις και πολλαπλές εξαντλητικές χειρουργικές επεμβάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η κοιλιακή του χώρα επιβαρύνθηκε τόσο πολύ, που έθεσε άκαρπη κάθε προσπάθεια εύρεσης μοσχεύματος νεφρού.

Για τον λόγο αυτό λήφθηκε η απόφαση να πραγματοποιηθεί μεταμόσχευση με δότη τον πατέρα του, στις 28 Ιουνίου 2022 στην Αθήνα, γνωρίζοντας όλες τις αντιξοότητες αλλά ελπίζοντας με όλη μας την ψυχή σε ένα ιατρικό θαύμα.

Η κακή οικονομική μας κατάσταση, ωστόσο, εξαιτίας των αυξημένων εξόδων από την πολύμηνη παραμονή μας στην Αθήνα σε συνάρτηση με την αδυναμία του πατέρα να εργαστεί, έχουν δυσκολέψει πολύ την προσπάθειά μας, να προσφέρουμε στο παιδί μας αυτό το άλμα προόδου, που του δίνει ελπίδες λύτρωσης, έπειτα από δεκαπέντε χρόνια αδιάκοπης ανάβασης σε έναν “δρόμο- Γολγοθά”.

Με αίσθημα απεριόριστης ευγνωμοσύνης και βαθιάς συγκίνησης, που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν για όλη την αγάπη και τη στήριξή σας, επικοινωνούμε την ανάγκη για οποιαδήποτε οικονομική συνεισφορά στον σημαντικότερο μέχρι στιγμής αγώνα του Αυγερινού μας.

Ακόμα και η ελάχιστη δυνατή οικονομική ενίσχυση είναι για εμάς σημαντική, όπως οι ευχές και οι προσευχές σας, που μας δίνουν νοητά δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε μια φυσιολογική ζωή για το παιδί μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά από τα βάθη της καρδιάς μας.

Αριθμός λογαριασμού (Τράπεζα Πειραιώς)
IBAN: GR 86 01712200 0062 2001 0115 614
Σιδηράς Αυγερινός,
Σιδηράς Αστέριος
ΤΗΛ 6946 527 890

Σημείωση vovlipress:
Θέλουμε από μεριά μας, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον μικρό Αυγερινό, και να μεταφέρουμε στους γονείς, ότι όλος ο κόσμος, είναι στο πλευρό τους.
Δεν πρέπει για κανέναν λόγο να σταματήσει η προσπάθεια του κόσμου, γιατί ο αγώνας του μικρού Αυγερινού συνεχίζεται, αδιάκοπα, με τελικό στόχο την Νίκη!
Θα σας κρατάμε ενήμερους….
Η είδηση είναι επιβεβαιωμένη και μεταφέρθηκε από Πολιτιστικό Σύλλογο Προφήτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.