Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας Δήμου Βόλβης

Διευκολύνετε τους εργαζομένους στην καθαριότητα

Βρισκόμαστε πλέον στον πιο πιεστικό, από αντίξοες καιρικές συνθήκες και όγκο επισκεπτών, μήνα του καλοκαιριού.

Ο δήμος μας παρά τις ειδικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα από την πανδημία του κορωνοϊού, εξακολουθεί αδιάλειπτα να λειτουργεί την υπηρεσία αποκομιδής των απορριμμάτων απ’ όλα τα σημεία, καθώς και πλήθος υπηρεσιών κλαδέματος δέντρων, απομάκρυνση μπάζων, καθαρισμούς ρεμάτων και σκουπιδοτόπων ασυνείδητων πολιτών που αποτελούν προσβολή και κίνδυνο για όλους μας.
Καλούμε δημότες και επισκέπτες να ανταποκριθούν και αυτοί στην κρίσιμη συγκυρία και να διευκολύνουν το έργο των εργαζομένων της καθαριότητας, οι οποίοι με ιδιαίτερη αυταπάρνηση επιτελούν το καθήκον τους, κάτω από αφόρητες θερμοκρασίες.

Για τον σκοπό αυτό:

  • Να βγάζετε τα απορρίμματα λίγο πριν από την ώρα αποκομιδής τους.
  • Να τοποθετείτε τα απορρίμματα σε σακούλες καλά δεμένες, μέσα στους κάδους και όχι έξω από αυτούς με αποτέλεσμα να διασκορπίζονται από αδέσποτα ζώα ή από τις καιρικές συνθήκες.
  • Να επιλέγετε τους άδειους κάδους που μπορεί να βρίσκονται κάποια μέτρα μακρύτερα, αντί του γεμάτου που είναι δίπλα στο σπίτι μας. Δείχνουμε κατανόηση και υπομονή.
  • Περιορίστε ή σταματήστε να αφήνετε σε δημόσιους χώρους ογκώδη αντικείμενα, μπάζα, κλαδιά κλπ, καθώς προέχει αυτή την περίοδο να δώσουμε προτεραιότητα στη δημόσια υγεία και την καθαριότητα κάθε πολίτη, παρά στον καλλωπισμό ενός κήπου ή στην απομάκρυνση ενός παλιού επίπλου.
  • Ενημερώστε μας για μετακίνηση ογκωδών αντικειμένων ή οποιαδήποτε άλλη επισήμανση σας στο 23970 61900.

Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε αυτό τον δύσκολο αγώνα.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης
Χρήστος Σαββόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 − sixteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.