Ανασχηματισμός με μεγάλες εκπλήξεις στον δήμο Βόλβης

Καταργείται η Αντιδημαρχία Δημοτικών Ενοτήτων – συντήρησης υποδομών και κοινόχρηστων χώρων. Επαναλειτουργεί η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εξυπηρέτησης του πολίτη. Ορίσθηκε νέος Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και νέος Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) δήμου Βόλβης.

Ο μέχρι σήμερα Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων – συντήρησης υποδομών και κοινόχρηστων χώρων κ. Παπαγεράς Παναγιώτης με απόφαση του Δημάρχου Βόλβης κ. Διαμαντή Λιάμα ορίζεται Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος με τις παρακάτω βασικές αρμοδιότητες:

 1. Την ευθύνη για τη συντήρηση των δημοτικών κτηρίων.
 2. Την ευθύνη συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων.
 3. Την ευθύνη συντήρησης των πεζοδρομίων και στάσεων λεωφορείων.
 4. Την ευθύνη συντήρησης των παιδικών χαρών, των πάρκων και χώρων πρασίνου .
 5. Τη συντήρηση υποδομών για την στήριξη της τοπικής οικονομίας, όπως έργων οδοποιίας, συστημάτων άρδευσης, αντιπλημμυρικών και εγγειοβελτιωτικών έργων.
 6. Την ευθύνη για την εφαρμογή του Νόμου 3481/2006 που προβλέπει τον έλεγχο των οδών, τη διαπίστωση προβλημάτων και την αποκατάστασή τους.
 7. Την ευθύνη για την αποκατάσταση των προβλημάτων στα πεζοδρόμια αν οι παρόδιοι, που είναι υπεύθυνοι για τη συντήρησή τους, αδιαφορήσουν ύστερα από έκκληση των υπηρεσιών του Δήμου.
 8. Τις αρμοδιότητες οι οποίες περιγράφονται στο άρθρο 59 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 για όλες τις Δημοτικές Ενότητες

Επίσης με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Βόλβης ο κ. Παπαγεράς Παναγιώτης ορίζεται Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) αντικαθιστώντας τον μέχρι σήμερα πρόεδρο κ. Σαμαρά Δημήτριο

Τέλος με απόφαση Δημάρχου ορίζεται Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εξυπηρέτησης του πολίτη η κ. Χατζή Μαρία με τις παρακάτω βασικές αρμοδιότητες:

 1. Την εποπτεία των Κ.Ε.Π.
 2. Την εποπτεία του Κέντρου Κοινότητας.
 3. Την δημιουργία και εποπτεία κοινωνικών δομών ( κοινωνικού παντοπωλείου, κοινωνικού Φροντιστηρίου, δημοτικής τράπεζας αίματος κλπ). Την ανάπτυξη και προώθηση του εθελοντισμού για την υποστήριξη και λειτουργία των κοινωνικών δομών.
 4. Την εφαρμογή κοινωνικών προγραμμάτων για την υποστήριξη και κοινωνική φροντίδα της βρεφικής και παιδικής ηλικίας και της τρίτης ηλικίας, , την υποστήριξη και φροντίδα ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε συνεργασία με τον ΟΚΠΑΠ.
 5. Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων για την προώθηση της ισότητας των δύο φύλων.

volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 − 8 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.