Ανάθεση παροχής υπηρεσιών συμβούλου για το έργο “WE CARE”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Θέμα: Ανακοίνωση για ανάθεση ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “Υγειονομική περίθαλψη παιδιών με καρδιακή και αναπνευστική ευαισθησία στη διασυνοριακή περιοχή” (Health care for children with Cardio and Respiratory sensitivity in the Cross Border area), με ακρωνύμιο “WE CARE” στο πλαίσιο του Ε.Π. INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Εκπαίδευσης (ΟΚΠΑΠ) Δήμου Βόλβης ανακοινώνει ότι θα προβεί στην ανάθεση παροχής υπηρεσιών συμβούλου για την υποστήριξη του ΟΚΠΑΠ στην υλοποίηση της διαχείρισης και ανάπτυξης του έργου με τίτλο “Υγειονομική περίθαλψη παιδιών με καρδιακή και αναπνευστική ευαισθησία στη διασυνοριακή περιοχή” (Health care for children with Cardio and Respiratory sensitivity in the Cross Border area), με ακρωνύμιο “WE CARE” και ειδικότερα στην υλοποίηση των Παραδοτέων 1.1.2, και 1.1.3 του Πακέτου Εργασίας 1 (WP1).

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009 και ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΟΚΠΑΠ) Δήμου Βόλβης συμμετέχει ως επικεφαλής εταίρος.

Αναλυτικότερα η παροχή υπηρεσιών:

Παραδοτέο 1.1.2: Αναφορές Προόδου/Progress reports

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών

Αφορά στο συντονισμό του εταιρικού σχήματος, την παρακολούθηση της προόδου του έργου σύμφωνα με το Τεχνικό Δελτίο, την οργάνωση των δράσεων υλοποίησης και την εκπόνηση των απαιτούμενων εκθέσεων προόδου μέσω παρακολούθησης της εξέλιξης των δαπανών και του προϋπολογισμού του έργου, καθώς και της επιμέρους απορρόφησης ανά εταίρο και πακέτο εργασίας και παραδοτέο. Επίσης, στην τήρηση αναλυτικών και επικαιροποιημένων στοιχείων του έργου, σε σχέση με το φυσικό αντικείμενο (δράσεις), το οικονομικό αντικείμενο (δαπάνες) και το χρονοδιάγραμμα, καθώς και των επιμέρους ποσοστών ολοκλήρωσης του κάθε «Παραδοτέου» και «Πακέτου Εργασίας».

Παραδοτέο 1.1.3: Συναντήσεις Διαχείρισης Έργου/Project management meetings

Αφορά στην προετοιμασία μιας συνάντησης της ομάδας Τεχνικής υποστήριξης και Διαχείρισης του έργου στην έδρα του ΟΚΠΑΠ Δήμου Βόλβης και στη συμμετοχή δύο (2) εκπροσώπων του Δήμου Βόλβης στις συναντήσεις διαχείρισης του έργου στη Θεσσαλονίκη (μία συνάντηση) και στην ΠΓΔΜ/Μπίτολα (δύο συναντήσεις).

Το σύνολο των προαναφερόμενων θα λάβουν χώρα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως την ολοκλήρωση του έργου WE CARE, σε συνεννόηση με την Αναθέτουσα Αρχή.

Απολλωνία, 22/03/2019
Αρ. Πρωτ.: 135

Φωτογραφία από την εναρκτήρια συνάντηση μεταξύ των εταίρων που συμμετέχουν στο διασυνοριακό έργο WECARE –  Υγειονομική περίθαλψη παιδιών με καρδιακή και αναπνευστική ευαισθησία στη διασυνοριακή περιοχή”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

10 − nine =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.