Απάντηση Γ. Νανάκου σε άρθρο του συνδυασμού “Βόλβη Μπροστά–Διαμαντής Λιάμας”


Η προεκλογική περίοδος είναι πάντα περίεργη και πάντα προκαλούνται εντάσεις στον Δημόσιο βίο, καθώς πολλές φορές επικρατεί άσχημο κλίμα πόλωσης λόγο ακραίας επιχειρηματολογίας. Πέρα από τις προσωπικές συμπάθειες, αντιπάθειες και τα πάθη μας προσπαθήσαμε ως ιστοσελίδα να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, παρ όλη την λασπολογία που είχε ως στόχο την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία μας, από συγκεκριμένους ανθρώπους. Δημοσιεύουμε παρακάτω, αυτούσια, χωρίς προσθήκη ή αφαίρεση λέξης, την επιστολή  που μας στάλθηκε από τον κ. Γ. Νανάκο, με την παράκληση να δημοσιευθεί στο Volvipress.gr. Ουσιαστικά είναι απάντηση σε άρθρο του συνδυασμού “Βόλβη Μπροστά–Διαμαντής Λιάμας” με τίτλο Η “ειλικρίνεια” των… απόντων

Απάντηση Γ. Νανάκου

“Διαμαντή Λιάμα πραγματικά γελάνε και οι πέτρες κι αυτό χάρη σε εσένα, γιατί ανάμεσα στα πολλά κωμικά που έκανες κατά την διάρκεια της αποτυχημένης διοίκησης σου είναι και αυτό!

Οι πέτρες γελάνε Διαμαντή γιατί ξέρουν μέχρι κι αυτές, ότι ήσουν βασικός υποστηρικτής, συνεργάτης αντιδήμαρχος του ανθρώπου που σήμερα μου καταλογίζεις «πάντρεμα »

Οι πέτρες γελάνε Διαμαντή όταν σε ακούν να μιλάς εσύ για αξιοπρέπεια όταν οι πάντες γνωρίζουν πως δρουν οι σκιώδεις συνεργάτες σου και το παρακράτος που έχεις στήσει όλα αυτά τα 9 χρόνια ..

Οι πέτρες γελάνε Διαμαντή που σε βλέπουν γαντζωμένο 20 χρόνια σε μια καρέκλα με χρηματική αποζημίωση, μα πιο πολύ γελάνε με την κατρακύλα στην προσπάθεια σου να μείνεις γαντζωμένος σε αυτή …

Οι πέτρες θα γελάνε Διαμαντή μέχρι και τις 25 Μαΐου με όλα αυτά που θα κάνεις και θα πεις μέχρι τότε .
Από τότε και μετά θα αρχίσουν Διαμαντή να γελάνε οι δημότες, γιατί μια νέα εποχή θα έχει ξεκινήσει με άλλη διοίκηση και την ισότιμη συμμετοχή όλων των πολιτών !”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six − 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.