Απάντηση σε ανοιχτή επιστολή του συνδυασμού “ΒΟΛΒΗ Ισχυρός Δήμος”

Στις 29 Μαρτίου ο συνδυασμός “ΒΟΛΒΗ Ισχυρός Δήμος”, που υπογράφει ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Στοίτσας Δημήτρης, δημοσίευσε στο διαδίκτυο μια ανοιχτή επιστολή προς Τον Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣ Βόλβης», που εδρεύει στον Σταυρό Θεσσαλονίκης, νομίμως εκπροσωπούμενος με κοινοποίηση προς
α) στον Δήμαρχο του Δήμου Βόλβης κ Δ. Λιάμα
β) στον Αντιδήμαρχο Δήμου Βόλβης κ. Μπουρλής Γεώργιος

Δείτε την επιστολή στο τέλος της σελίδας

Στην ομιλία του ο υποψήφιος και νυν δήμαρχος Βόλβης κ. που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου απάντησε ως εξής:

Έχουμε σε εξέλιξη τον διαγωνισμό για την αυτοματοποίηση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού των κοινόχρηστων χώρων, με την εγκατάσταση νέων λαμπτήρων led. Θα αλλαχθούν 12.500 λάμπες και φωτιστικά σώματα σε όλους τους οικισμούς, θα έχουμε καλύτερο φωτισμό και συντήρηση για 12 χρόνια. Δεν θα υπάρχουν πλέον καμένες λάμπες, γιατί θα υπάρχει κεντρικός τηλεματικός έλεγχος, έτσι ώστε όταν καίγεται μια λάμπα, ο εργολάβος συντήρησης θα το γνωρίζει αμέσως και  θα πρέπει να την αλλάζει άμεσα.

Και όλα αυτά θα πληρωθούν από την εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς λόγω της τεχνολογίας των Led θα πληρώνουμε λιγότερο ρεύμα στην ΔΕΗ, και από τα χρήματα που θα εξοικονομήσουμε θα πληρωθεί ο ανάδοχος του έργου.  Αυτόν τον διαγωνισμό, που προετοιμάζεται εδώ και χρόνια, και θα λύσει σημαντικά προβλήματα, βάζοντας τον δήμο πρωτοπόρο στις νέες τεχνολογίες, η αντιπολίτευση τώρα θέλει να τον σταματήσει.

Στασιμότητα, λάσπη και καταστροφολογία.

Δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, έκανε αναφορά προς τη διοίκηση και τους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και προς την γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης, ότι ο διαγωνισμός είναι φωτογραφικός και στημένος για συγκεκριμένη εταιρεία, και ζητούσε να τον σταματήσουμε άμεσα.

Πριν 2 μέρες έλαβα αυτήν την επιστολή, η οποία απευθύνεται στους ίδιους, και λέει τα ίδια. Τυχαίο, δεν νομίζω.  Χθες αυτή την επιστολή την ανάρτησε στο Facebook υποψήφιος δήμαρχος.

Πραγματικά ενοχλήθηκα για τον τρόπο που πολιτεύονται κάποιοι, αλλά ήμουν σίγουρος, ότι κάναμε το σωστό, ότι έγινε σωστή δουλειά από τους συμβούλους και την υπηρεσία μας.

Ο διαγωνισμός, είναι διεθνής. Πρόκειται για ηλεκτρονικό διαγωνισμό, στον οποίο υπάρχει η δυνατότητα ένστασης ή προσφυγής από κάθε ενδιαφερόμενο, αν διαφωνεί με τους όρους του διαγωνισμού ή με τη διαδικασία.

Ακούστε, λοιπόν. Την Παρασκευή στις 13:00 έληξε η προθεσμία υποβολής των προσφορών. Αγαπητοί φίλοι και φίλες δεν έγινε καμία ένσταση, δεν είχαμε καμία προσφυγή.

Προσφορές; Πέντε εταιρικά σχήματα κατέθεσαν προσφορές.

Ερωτώ, είναι  φωτογραφικός, είναι ο στημένος  ο διαγωνισμός που έχει πέντε ενδιαφερόμενους;

Και ακούστε ποιοι ενδιαφέρονται για το έργο μας: ο όμιλος COSMOTE, ο όμιλος ΔΕΗ, ο όμιλος Δαβίδ, η τεχνική εταιρεία Θέμελη μαζί με ιταλικό όμιλο και ο όμιλος Μυτιληναίου.

Αν μη τι άλλο πρέπει να βγουν άμεσα να δηλώσουν, ή ότι είναι άσχετοι ή ότι τους παρέσυραν, και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη.

————————————————————

Ανοιχτή επιστολή του Συνδυασμού “ΒΟΛΒΗ Ισχυρός Δήμος”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eight − seven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.