Απάντηση στον Πρόεδρο Εργαζομένων Δήμου Βόλβης

dimos-foles665Προς τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βόλβης

Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε, η μη ξεκάθαρη και αόριστη αναφορά στην ανακοίνωση σας, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλβης στις 4/11/2016 αναφέροντας  περί ιστοσελίδας «που υπέπεσε στην αντίληψη σας δημοσίευμα που αναπαράγεται και σχολιάζεται η επιστολή του ΠΦΠΟ» χρησιμοποιώντας απαράδεκτους χαρακτηρισμούς μου δίνει δικαίως το δικαίωμα να απαντήσω εκ μέρους όλων των συνεργατών του Volvipress.gr,  μιας και στην σελίδα μας αναδημοσιεύθηκε το εν λόγο άρθρο από το zoosos.gr .

Θεωρώ λοιπόν ότι αναφέρεστε στο Volvipress.

Θεωρώ επίσης δεδομένο ότι δεν ανοίξατε καν το άρθρο στην σελίδα μας να το διαβάσετε.

Αν διαβάζατε την αναδημοσίευση του άρθρου στην σελίδα μας ΑΡΓΑ και με ΠΡΟΣΟΧΗ, θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει κανένα σχόλιο δικό μας που να αφορά τον εν λόγο δημοσίευμα που είναι καθαρή ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από το zoosos.gr

Βλέποντας το ίδιο δημοσίευμα στο zoosos.gr θα διαπιστώσετε ότι έγινε αυτούσια αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς καμία προσθήκη εκ μέρους μας.

Πραγματικά στο τέλος του άρθρου υπάρχουν σχόλια ΕΠΩΝΥΜΑ, και δικό μου μάλιστα το οποίο σχολιάζει αρνητικά την ανυπόστατη εκτόξευση κατηγοριών, άνευ αποδείξεων.

Αδίκως λοιπόν «εκπλήσσεστε και οργίζεστε».

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το ατόπημα στο οποίο υποπέσατε εκτοξεύοντας με περίσσεια ευκολία χαρακτηρισμούς και κατηγορίες, περί κακόβουλων διαδόσεων και σπίλωσης του κλάδου των εργαζομένων του Δήμου Βόλβης.

Εμείς ως volvipress στην αναδημοσίευση του άρθρου, δεν καταφερθήκαμε εναντίων κανενός εργαζομένου του Δήμου Βόλβης σε κανένα σημείο του άρθρου, και μάλιστα κάτω από το άρθρο υπάρχει η πηγή του αρχικού άρθρου.

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, λογικά δεν θα είστε χρήστης του Διαδικτύου, μιας και το Volvipress έχει αποδείξει εδώ και 2 χρόνια, ότι κάθε άλλο παρά ανώνυμη σελίδα είναι, και ειδικά από αυτές που προσδοκά ορισμένα παραπάνω κλικ.

Θα βλέπατε ότι δεν έχουμε βάλει διαφημίσεις στην σελίδα μας, συνεπώς τα κλικ δεν μας χρειάζονται για να έχουμε «κέρδος» από τα κλικ, σε αντίθεση με το Μπλογκ σας  όπου η σελίδα όλη, είναι μία διαφήμιση.

Η οικονομική ανεξαρτησία και η αυτάρκεια, μας δίνει το πλεονέκτημα να μην εξαρτιόμαστε από κανέναν «χορηγό».

Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε τα θέματα, και ειδικά αυτά που αφορούν τον Δήμο Βόλβης και τους Δημότες του, μας έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των αναγνωστών που μας επιλέγουν για σοβαρή ενημέρωση.

Όλα τα άρθρα μας που γράφονται από τους συντάκτες είναι υπογεγραμμένα και επώνυμα.

Σας επιστρέφω λοιπόν τους όποιους χαρακτηρισμούς σας ως ανυπόστατους, κακόβουλους και προσβλητικούς οι οποίοι δεν είναι αποδεκτοί και ο μόνος σκοπός τους είναι η δημιουργία εντυπώσεων και παραπλάνησης όχι μόνο των εργαζομένων του Δήμου Βόλβης, αλλά και όλων των Δημοτών.

Να προχωρήσετε στην ανασκευή και την τροποποίηση της Ανακοίνωσης σας η σε διευκρινιστική δήλωση σε ΠΟΙΑ ιστοσελίδα αναφέρεστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four + six =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.