Αυτός είναι ο 29χρονος που συνελήφθη για ασέλγεια σε περιοχή του δήμου Βόλβης

volvi press 0 Σχόλια

Στις 31.10.2018 οι Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν στον Δήμο Βόλβης έναν 29χρονο αλλοδαπό, για ασελγείς πράξεις σε βάρος 11χρονου ανήλικου.

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης δίνονται σήμερα 8.11.2018 στην δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας του, και οι φωτογραφίες του 29χρονου αλλοδαπού.

Πρόκειται για τον: KHORASANI Mohammad Hossein του Gholam Helder και της Leyla , γεν.1989 στο Αφγανιστάν.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 07-12-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388457. 

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Πηγή: astynomia.gr

Σχόλια
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση