Χειμερινό Πρόγραμμα Αποκομιδής Απορριμμάτων

H Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλβης ενημερώνει τους δημότες ότι από την 1η Οκτωβρίου 2022, σύμφωνα με το χειμερινό πρόγραμμα λειτουργίας μας, τις ημέρες:
ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ αποκομιδή απορριμμάτων / οργανικών αποβλήτων.

Παρακαλούνται θερμά οι Δημότες / Κάτοικοι να ελέγχουν τα απορρίμματα τους κατά την διάρκεια κάθε Σαββατοκύριακου και να τα τοποθετούν σε δεμένες σακούλες εντός των κάδων απορριμάτων το βράδυ της Κυριακής, πριν την αποκομιδή της κάθε επόμενης Δευτέρας.

Τα ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα, στρώματα, κλπ), κλαδέματα κλπ, πάντοτε μετά από συνεννόηση με την Υπηρεσία Καθαριότητας στο τηλ. 23970 61900.

Το χειμερινό πρόγραμμα αποκομιδής απορριμάτων ισχύει μέχρι τα τέλη Απριλίου 2023, οπότε και θα υπάρξει νέα ενημέρωση για το θερινό πρόγραμμα.

Παρακαλούμε ακόμα μια φορά, όλους τους Δημότες, καθώς και τους επαγγελματίες για την συνεργασία, την κατανόηση, και την έγκαιρη ενημέρωση τους, ούτως ώστε να αποφεύγονται προβλήματα δυσλειτουργίας της υπηρεσίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Βόλβης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.