Διαδήλωση έξω από το δημαρχείο Λαγκαδά

Οι συμβασιούχοι του δήμου Λαγκαδά έχουν αποκλείσει το Δημαρχείο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άσκηση ένδικων μέσων για την μη νομιμοποίηση τους και την μη πληρωμή των δεδουλευμένων των  8 μηνών .

Το πανό που έχουν αναρτήσει στην είσοδο του Δημαρχείου γράφει:

Ο δήμαρχος Λαγκαδά και Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Ι. Καραγιάννης έχει απλήρωτους υπαλλήλους οκτώ μήνες και με δόλο προσπαθεί να ακυρώσει δικαστική απόφαση και απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. Αίσχος

Μετά απ αυτό πραγματοποιήθηκε κατεπείγουσα έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά στις 17:30 Από την συνεδρίαση κρίνεται η μονιμοποίηση των συμβασιούχων του δήμου Λαγκαδά. Το συμβούλιο ακυρώθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας και θα επαναληφθεί αύριο στις 10:00

Πηγή: livelagadas.gr

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ που είναι υπεύθυνο για την παρακολούθηση των Δήμων (ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών), πολύ σύντομα, θα επιβάλλει στο Δήμο Λαγκαδά ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ – (Μνημόνιο).
Ο Δήμος Λαγκαδά θα έχει για μια φορά ακόμη την θλιβερή και μοναδική πρωτιά του ΄΄πτωχού΄΄ από όλους τους Δήμους της Ελλάδος.
Εάν μιλούσαμε με όρους του ιδιωτικού τομέα, θα μιλούσαμε για πτώχευση προκειμένου να καλυφθούν τα ελλείμματα που δημιούργησαν οι διοικούντες. Θα αυξηθούν σε ύψη δυσθεώρητα τα Δημοτικά Τέλη, θα αυξηθεί η πίεση προς τους δημότες που τυχόν οφείλουν στο Δήμο, οι απαιτήσεις των πιστωτών του Δήμου θα καθυστερήσουν πολύ να εξοφληθούν. Ο Δήμος μέχρι σήμερα έχει αγωγές από συνεργεία ποσού ευρώ 650.000 και έπεται συνέχεια…..
Όποιος δεν έχει σύμβαση  με το Δήμο και έχει λαμβάνειν θα πρέπει να ξεχάσει τα χρήματα του , οτιδήποτε θα θέλει να κάνει ο Δήμος θα πρέπει να έχει πρώτα την έγκριση του Παρατηρητηριου…….
oramazois.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.