Δήλωση Δημάρχου Βόλβης μετά την ανακοίνωση των βάσεων Εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Με την ανακοίνωση των βάσεων Εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ανοίγουν νέες προοπτικές στη ζωή των νέων μας.

Προοπτικές χαράς, αλλά και δέσμευσης, για τους επιτυχόντες, οι οποίοι αντικρίζουν το νέο κεφάλαιο της ζωής τους, μέσα από το πρίσμα του πανεπιστημίου.

Σας συγχαίρουμε, γιατί επιτύχατε τον πρώτο στόχο επαγγελματικής αποκατάστασης: την είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, η οποία θα σας δώσει τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια.
Μαζί σας, το «μπράβο» εισπράττουν οι γονείς και οι κηδεμόνες σας, που στάθηκαν συμπαραστάτες επί πολλά χρόνια, σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Δίπλα τους χαίρονται καθηγητές και δάσκαλοι, που σας μετέφεραν την πολύτιμη γνώση, το «εισιτήριο» για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Χαιρόμαστε όμως κι εμείς, οι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης για δύο λόγους: πρώτον, γιατί φροντίσαμε με κόπο να δημιουργήσουμε το κατάλληλο σχολικό περιβάλλον, ώστε απερίσπαστοι εκπαιδευτικοί και μαθητές να ασχοληθείτε με τα μαθήματά σας, δεύτερον, γιατί όλοι εσείς, τα δικά μας παιδιά, οι αυριανοί επιστήμονες, επαγγελματίες, τεχνίτες, θα προσφέρετε στον τόπο σας, με τον δικό σας παραγωγικό τρόπο.

Σήμερα, όμως, άνοιξαν νέες προοπτικές και για αυτούς που δεν κατόρθωσαν να εισέλθουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Γιατί, κι αυτοί καλούνται να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις, για άλλες επιλογές. Επιλογές που θα τους βοηθήσουν να ενταχθούν αργότερα στην αγορά εργασίας.
Καλή δύναμη και επιτυχία σε όλες και όλους!

Διαμαντής Λιάμας Δήμαρχος Βόλβης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 − 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.