Έρευνα για τις απόψεις των επαγγελματιών του Δήμου Βόλβης σχετικά με την προώθηση του Τουριστικού Προϊόντος

Η έρευνα αυτή διεξάγεται από  το 1ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ  ΣΤΑΥΡΟΥ στα πλαίσια  του μαθήματος «ΕΙΣΑΓΩΓΉ ΣΤΟ MARKETINK» του Τμήματος Διοίκησης και  Οικονομίας και του προγράμματος ERASMUS  με κωδικό προγράμματος 2020-1-EL01-KA102-078371 και τίτλο «Η αξιοποίηση του Συνεδριακού Τουρισμού ως συγκριτικό πλεονέκτημα ανάπτυξης στο Δήμο Βόλβης» στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας.

Σκοπός της είναι, μέσα από τη διερεύνηση της υφιστάμενης κατάστασης και των απόψεων  των ενασχολούμενων με τον τουρισμό σχολιάζοντας  εκείνα τα μέτρα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανάδειξη της περιοχής  και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος, όσο και τη βελτίωση της ζωής των τοπικών κοινωνιών, οι μαθητές  να εντρυφήσουν σε θέματα ποσοτικής και ποιοτικής  ανάλυσης  δεδομένων και  κατάθεσης προτάσεων  με βάση  τα ευρήματα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν σε δημόσια παρουσίαση, που προβλέπεται να πραγματοποιηθεί πριν τη λήξη του διδακτικού έτους.

Η συμμετοχή σας θα είναι ωφέλιμη για όλες τις πλευρές και για αυτό σας ζητάμε να αφιερώσετε δέκα (10΄) λεπτά περίπου για τη συμπλήρωση αυτού του ερωτηματολογίου.

 Στον παρακάτω σύνδεσμο η φόρμα θα είναι  ανοιχτή μέχρι  και την 15 Μαΐου 2022.

https://docs.google.com/forms/d/1BlHOb6ZSEpG_gZaLllwXFanQ0OmvY5o4OznL9ZGiA6k/edit

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 − 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.