Δημοτικές Εκλογές 2019: Κοινή διακήρυξη Δ. Στοΐτσα Γ. Νανάκου

Στους ήδη υπάρχοντες διεκδικητές του Δημαρχιακού θώκου, ήλθε να προστεθεί για μία ακόμη φορά ο νυν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Βόλβης Δ. Στοΐτσας, συνεργαζόμενος με τον Γ. Νανάκο.

Σας μεταφέρουμε αυτούσια την διακήρυξη της συνεργασίας τους που δημοσιεύθηκε στο προφίλ του συνδυασμού Βόλβη Ισχυρός Δήμος, μαζί με το λογότυπο της παράταξης.

Φίλες και φίλοι:

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 είναι οι πιο κρίσιμες για τον τόπο μας. Ο Δήμος μας τα τελευταία 9 χρόνια βρίσκεται σε παρατεταμένη στασιμότητα η οποία είναι τραγικά καταστροφική και εμφανής σε όλους τους οικισμούς .

Οι τεράστιες δυνατότητες του τόπου μας έμειναν αναξιοποίητες . Τα χωριά μας παραμελήθηκαν . Η διοίκηση του Δήμου όλα αυτά τα χρόνια επένδυσε στο ‘’φαίνεσθε’’. Η παραπληροφόρηση μέσω μιας κατασκευασμένης διαρκούς προπαγάνδας με τα χρήματα των δημοτών ήταν ο μόνος καθημερινός τους στόχος.

Δημοτικές επιχειρήσεις λεηλατημένες και χρεωκοπημένες. Καταστροφή του κοινωνικού ιστού Αφανισμός του πολιτισμού και του αθλητισμού σε όλα τα χωριά μας. Τουριστική καθίζηση . Απουσία σχεδίου στην αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών των οικισμών . Έλλειψη σχεδιασμού , οράματος και προγράμματος είναι το αποτέλεσμα της διοίκησης του δήμου μέχρι σήμερα.

Ο απερχόμενος δήμαρχος , μια μικρή ομάδα αιρετών και μια παρέα ευνοημένων διοικούν τον Δήμο επενδύοντας σε μια «πολιτική συναλλαγής» προκειμένου να επιβιώνουν σε θέσεις εξουσίας με τεράστιο κόστος για την κοινωνία μας και το μέλλον του τόπου μας. Η φιλοσοφία «των δικών μας» και «των άλλων», οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και η απαξίωση ολόκληρων οικισμών πρέπει ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

Όλα αυτά μας εξοργίζουν όπως και όλους σας. Όλα αυτά μας ένωσαν στην απόφαση μας σε κοινό μέτωπο ενάντια στη σήψη , τη … , την διαρκή υποβάθμιση.

Είμαστε εδώ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΜΕΝΟΙ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Με τη στήριξή σας θα βάλουμε ένα τέλος σε όλα αυτά και θα δημιουργήσουμε έναν δήμο ισχυρό , αλληλέγγυο , πρωτοπόρο και ενωμένο .

Δήμο με ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Με ισότιμη μεταχείριση των δημοτών.

Έναν Δήμο με αξιοκρατία και όχι με πελατειακές σχέσεις όπως σήμερα.

Ξεκινάμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ με το ίδιο όραμα!

Καταξιωμένα άτομα που αγαπάμε πάνω από όλα τον τόπο μας, δοκιμασμένα στα επαγγέλματα τους, με εμπειρία σε όλους τους κοινωνικούς τομείς και απαλλαγμένα από συμβιβασμούς και πελατειακές σχέσεις .

Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί

Είμαστε Επιστήμονες , ελεύθεροι επαγγελματίες , επιχειρηματίες , καθηγητές , αγρότες , κτηνοτρόφοι , δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι όλοι αναπόσπαστα κομμάτια της τοπικής κοινωνίας που ζει ο καθένας μας και όλοι με την ίδια αγωνία για πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας!

Νέοι άνθρωποι με όραμα και όρεξη αλλά και έμπειροι με γνώση και αποδεδειγμένη προσφορά στα κοινά ενώνουμε τον δήμο βόλβης και αγωνιζόμαστε να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο:

Για τους οικισμούς και το μέλλον μας

Για έναν δήμο που ευημερεί

Μια κοινωνία που προοδεύει

Συνδημότισσες και συνδημότες μας

Η πρωτοβουλία μας αυτή είναι συνένωση, είναι συνεργασία και διοίκηση επί ισότιμης βάσης φορέων, αιρετών, πολιτευτών και προσωπικοτήτων από όλες τις μέχρι πρότινος δημοτικές παρατάξεις, από κάθε γωνιά του δήμου μας και από κάθε κοινωνικό και πολιτικό χώρο.

Είναι ένα ανοιχτό κάλεσμα πάνω από διαχωριστικές γραμμές , πάνω από χρώματα, πάνω από το χθες που μας πληγώνει . Ανοιχτό κάλεσμα σε όλη την κοινωνία και σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας για να σταματήσουμε την καταστροφή και τον μαρασμό .

Ενωμένοι πιστεύουμε και μπορούμε:

Να συνθέσουμε δημιουργικά την αυτοδιοικητική εμπειρία των παλαιότερων με τον ενθουσιασμό και τη διάθεση για προσφορά των νεότερων.

Να δημιουργήσουμε έναν δήμο που λειτουργεί με διαφάνεια μακριά από «περίεργους διαγωνισμούς και προμήθειες».

Να εξυγιάνουμε τις δημοτικές επιχειρήσεις βάση σχεδίου και να δημιουργήσουμε νέες και μόνιμες θέσεις εργασίας.

Να σταθούμε δίπλα στους πολιτιστικούς, κοινωνικούς, αθλητικούς και άλλους συλλόγους και φορείς του Δήμου, στηρίζοντας τις δράσεις τους.

Να δημιουργήσουμε ένα δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο και κοινωνικές δομές αλληλέγγυο και πάντα κοντά στους αδυνάτους.

Να διορθώσουμε όλες τις αδικίες που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στους δημότες και στους οικισμούς.

Να ενισχύσουμε και να δώσουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια και εργαλεία στους αγρότες , τους κτηνοτρόφους τους αλιείς και σε κάθε παραγωγική δύναμη.

Να δημιουργήσουμε ομάδες εργασίας, ανθρώπων με εξειδικευμένες γνώσεις, που θα αναζητούν σε εθνικό κι ευρωπαϊκό επίπεδο συστηματικά και αποτελεσματικά κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης έργων που θα αλλάξουν την εικόνα του Δήμου σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Να ενώσουμε όλους τους οικισμούς σε ένα ενιαίο μέτωπο ανάπτυξης.

Να αξιοποιήσουμε όλο το φάσμα των δυνατοτήτων του τόπου μας, λίμνη , θάλασσα , ορεινός όγκος συνολικά και για όλους.

Να φέρουμε σε κάθε οικισμό τουρισμό και να ζωντανέψουμε και πάλι τα χωριά μας αξιοποιώντας τις δυνατότητες και την φυσική ομορφιά τους.

Να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που αναπτύσσεται.

Να δώσουμε πραγματική φωνή στον δημότη, μέσα από τις τακτικές συνελεύσεις στις γειτονιές, την ενίσχυση των συμμετοχικών θεσμών και τη διενέργεια τοπικών δημοψηφισμάτων.

Να ανοίξουμε τον δήμο σε όλους τους δημότες.

Σας καλούμε μαζί μας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για το μέλλον του τόπου μας.

Σας καλούμε να βάλουμε τέλος στην στασιμότητα και τον κατήφορο που εξαθλίωσαν τα πάντα γύρω μας.

Σας θέλουμε δίπλα μας όχι μόνο στις δημοτικές εκλογές του Μαίου αλλά και κάθε μέρα από εκεί και πέρα για την αναγέννηση του δήμου μας και για τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας

Με εκτίμηση:

Δημήτρης Στοΐτσας – Γιώργος Νανάκος

Μεταφορά από Σελίδα στο Facebook

Σημείωση volvipress.gr : Η παρούσα δημοσίευση είναι προϊόν προεκλογικής εκστρατείας πολιτικού φορέα του Δήμου Βόλβης και δεν αντικατοπτρίζει την άποψη της ιστοσελίδας. Αυτό ισχύει για όλους τους πολιτικούς φορείς

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.