Δυνατότητα χρηματοδότησης Ιαματικών Πηγών

Ενημέρωση του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας προς τα μέλη του.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω και να κατεβάσετε τα ΦΕΚ για  δύο καθεστώτα ενίσχυσης του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016 που αφορούν τις Ιαματικές πηγές.

Μπορούν να ενταχθούν ιδιωτικές επιχειρήσεις που διαχειρίζονται Ιαματικούς Φυσικούς Πόρους αλλά και δημοτικές επιχειρήσεις υπό προϋποθέσεις και στα δύο καθεστώτα.

Το καθεστώς ενίσχυσης για τις «Νέες Ανεξάρτητες ΜΜΕ» έχει διάρκεια υποβολής από τις 4 Απριλίου έως 30/6/2018 ενώ το καθεστώς για «Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού» έχει διάρκεια υποβολής από 4 Απριλίου έως 15 Δεκεμβρίου 2018 και μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου προϋπολογισμού (αν απορροφήσουν τα χρήματα νωρίτερα, θα κλείσει νωρίτερα).

Όπως θα δείτε αυτή είναι η δεύτερη προκήρυξη για τα δύο καθεστώτα που σημαίνει ότι είχε προηγηθεί και 1η και πιθανόν να ακολουθήσει και άλλη. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορέιτε να απευθύνεστε στον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου κ.Δανά Μάρκο

Νέες Ανεξάρτητες ΜΜΕ. ΕΔΩ

Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού. ΕΔΩ

thermalsprings.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.