ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασμένου ψωμιού από τα Lidl λόγω μούχλας

volvi press 0 Σχόλια

Στην ανάκληση συσκευασμένου ψωμιού με την εμπορική ονομασία “Maitre Jean Pierre Rye Bread”, που διανέμεται σε συσκευασία των 500gr μέσω των supermarket “LIDL”, προχώρησε ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Η απόφαση ελήφθη, όταν κατόπιν σχετικής καταγγελίας καταναλωτή, ο ΕΦΕΤ διεξήγαγε έλεγχο και διαπίστωσε ότι σε κατάστημα των supermarket Lidl, στη Θεσσαλονίκη, διατίθετο προς πώληση ψωμί στο οποίο είχε αναπτυχθεί ευρωτίαση (μούχλα).

Ύστερα και από εσωτερικό έλεγχο της επιχείρησης, η ανάκληση αφορά συσκευασίες με ημερομηνίες λήξης 19.09.2018, 26.09.2018 και 03.10.2018, που παράγεται από την Γερμανική εταιρία “Harry-Brot GmbH”.

Η επιχείρηση έχει ήδη ξεκινήσει την ανάκληση του προϊόντος, ενώ από πλευράς ΕΦΕΤ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, γίνεται έκκληση στους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τις παρτίδες τους προϊόντος, να μην το καταναλώσουν.

Σχόλια
Ετικέτες
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση