Εκλογές 2023: Κοντοπούλου Στυλιανή – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Δ.Ε. Απολλωνίας

Είμαι η Κοντοπούλου Στυλιανή, του Σταμάτη και της Αικατερίνης Τσατσούλα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Προφήτη του Δήμου Βόλβης. Είμαι παντρεμένη με τον Τσιναρίδη Ευάγγελο, έχω 4 παιδιά και διαμένω στο Νικομηδινό.

Το 1999 αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις «Ψηφιακές και ήπιες δεξιότητες στις επιστήμες της αγωγής» του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Κατέχω πιστοποίηση δεξιοτήτων στις τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνιών και έχω άριστη γνώση αγγλικών. Έχω παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών σεμιναρίων και έχω συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Παράλληλα, έχω πραγματοποιήσει διαλέξεις και έχω συγγράψει στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο για θέματα εκπαίδευσης και ιστορίας.

Διορίστηκα μετά από γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2002 στην δημόσια εκπαίδευση και υπηρετώ από το 2007 ως προϊσταμένη στο Νηπιαγωγείο Στίβου.

Από πολύ νωρίς ασχολήθηκα με τα κοινά διατελώντας πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του Γυμνασίου Προφήτη. Από το 2014 διατελώ πρόεδρος του Εκπολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Νικομηδινού. Ακόμη από το 2017 είμαι μέλος και στην συνέχεια αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, μέλος του Δ.Σ της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλβης και γραμματέας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδικίων.

Όλη αυτή η εμπειρία μου από τις θέσεις ευθύνης , μου έμαθε να εργάζομαι συλλογικά και υπεύθυνα.

Ζητώ την ψήφο σας για να μπορώ να διεκδικώ και να μάχομαι για όλα αυτά που πιστεύω πως θα βελτιώσουν την καθημερινότητα του τόπου μας προσφέροντας τα μέγιστα την επόμενη ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Βόλβης, στον τόπο που γεννήθηκα , μεγάλωσα και αγαπώ τόσο βαθιά.

Οραματίζομαι το Δήμο Βόλβης, μια περιοχή ανάπτυξης πολιτισμού και τουρισμού, κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, ανοιχτή στις τάσεις και τα μηνύματα των καιρών με στρατηγικό σχέδιο και συντεταγμένα βήματα. Πιστεύω στις δυνατότητες αυτού του τόπου και θέλω να συμβάλλω ουσιαστικά σε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

…Μέσα από την εκλογική διαδικασία προσδοκώ να βγω πιο ΔΥΝΑΤΗ για να συνεχίσω, με την ίδια πάντα όρεξη και αγάπη για δημιουργία.

Συνεχίζουμε με ΟΡΑΜΑ και ΕΡΓΟ για το Δήμο Βόλβης!

Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 + 16 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.