Εκλογές 2023: Βίντεο και Βιογραφικό Υποψηφίας Δημοτικής Συμβούλου Δεληγιάννη Σλάβη Λυσιμάχης

Η Δεληγιάννη Σλάβη Λυσιμάχη γεννήθηκε το 1982 στην Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε.

Με πατέρα Οικονομικό Διευθυντή σε πολυεθνική, μητέρα καθηγήτρια φωνητικής τα ερεθίσματα και τα πρότυπα ήταν πολλαπλά και πολυδιάστατα.

Εργάζεται αδιάκοπα από τα εφηβικά της χρόνια καθώς ο χωρισμός των γονέων της δεν βοήθησε στην αβίαστη κύλιση του χρόνου…

Ομαδάρχισσα κατασκήνωσης, διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων, προώθηση προϊόντων, τηλεφωνήτρια, υπεύθυνη ροής τηλεοπτικών εκπομπών, αντιπρόσωπος εισαγωγής ενδυμάτων, merchandiser, επόπτρια διαφημιστικής εταιρείας, καθηγήτρια αγγλικών, είναι κάποια από το επαγγέλματα που έκανε πριν την ολοκλήρωση των σπουδών της.

Το 2008 αποφοίτησε από την Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας (ΤΕΙ Σίνδου) με χαρακτηρισμό «Λίαν Καλώς» ενώ είχε ήδη παρακολουθήσει πλήθος σχετικών σεμιναρίων.

Εισήχθη σε 2 μεταπτυχιακά προγράμματα, «Σύγχρονη Φυτοπροστασία» στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και «Διαχείριση Αποβλήτων» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Η καλλιτεχνική φύση όμως δεν έμεινε παραμελημένη καθώς παρακολούθησε μαθήματα πιάνου, κιθάρας, φωνητικής, υποκριτικής, face painting και συμμετείχε σε πλήθος χορωδιών και μουσικών σχημάτων.

Η αφοσίωση της από το 2009 μέχρι σήμερα στην διοίκηση και διαχείριση έργων μεγάλης κλίμακας στους τομείς της γεωργίας ακριβείας και καταπολέμησης διαβιβαστών εντόμων την εξόπλισαν με εμπειρίες και γνώσεις στην υποβολή μελετών, προσφορών, ερευνητικών προγραμμάτων, τεχνικών δελτίων, εκτίμηση επιχειρησιακών κινδύνων, παραδοτέων, σχεδιασμό προτύπων διαχείρισης, συντονισμού ανθρώπινου δυναμικού και εργασιών, σε συνεργασία με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς από όλο τον κόσμο.

Η ευχέρειά της σε ψηφιακά προγράμματα όπως ERP (Σχεδιασμός Επιχειρηματικών Πόρων), CRM (Διαχείριση Σχέσεων Πελατών), GIS (Συστήματα Γεωγραφικών Πληροφοριών), επεξεργασία εικόνας και βίντεο, διαχείριση ιστοσελίδων, social media, ενημερωτικών δελτίων, ηλεκτρονικών ερευνών/ εκλογών της προσδίδουν μάλλον τον όρο ‘’πολυεργαλείο‘’.

Έχει διοργανώσει πλήθος εκδηλώσεων όπως συνέδρια, ημερίδες, συναντήσεις εργασίας, εκθέσεις και φεστιβάλ καθώς το marketing και το management είναι πια γι’ αυτήν διαισθητικό..

Η ίδια μας λέει:

“…..δεν θα χρησιμοποιήσω ξύλινο λόγο αλλά λόγια της ψυχής, που βγαίνουν από την δική μου ψυχή και θέλουν να αγγίξουν άλλες. Πρεσβεύω την αξιοκρατία, την δημοκρατία και την δικαιοσύνη, με ενσυναίσθηση, να ακούγονται και να κατανοούνται τα δίκια ολονών, να γίνονται υποχωρήσεις και συμβιβασμοί χωρίς μεροληψία και συμπάθειες. Έχω μάθει να διαβάζω και να γράφω, προς Θεού όχι με την έννοια της ανάγνωσης και της γραφής, αλλά της κατανόησης του λόγου και της λογικής, με μάτια και καρδιά πάντα ανοιχτά. Πιστεύω στους ανθρώπους και στην αγάπη, με αυτά πρέπει να πορευτούμε, πίστη στον εαυτό μας και στους άλλους, αγάπη και φροντίδα σε εμάς και σε ό,τι μας περιβάλει….”

Δείτε όλη την συνέντευξη εδώ

Δείτε το παρακάτω Βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 + five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.