Έλεγχος νομιμότητας πρόσληψης προσωπικού

loutra-fakelos2Έλεγχος νομιμότητας της υπ ́αριθμ. 12/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία Α.Ε. Ιαματικών Λουτρών Νέας Απολλωνίας “Μέγας Αλέξανδρος”, με θέμα: “Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου δίμηνης διάρκειας, προς αντιμετώπιση παροδικών, αυξημένων και επειγουσών αναγκών του ως άνω Νομικού Προσώπου”.

Έχοντας υπόψη εκτός των άλλων:
1.Το υπ ́αριθμ. πρωτ. Ε.Ξ.35/05-04-2016 έγγραφο του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία: «Α.Ε. Ιαματικών Λουτρών Νέας Απολλωνίας Μέγας Αλέξανδρος», μετά της συνημμένης σχετικής με αριθμ.12/2016 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου που αφορά στην πρόσληψη πενήντα (50) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως δύο (2) μήνες, για την κάλυψη παροδικών, αυξημένων και επειγουσών αναγκών του ως άνω Νομικού Προσώπου, ήτοι:
α) έναν (01) ΔΕ Μάγειρα
β)έξι (06) ΥΕ Βοηθούς Μάγειρα
γ)έξι (06) ΥΕ Λαντζιέρηδες
δ) δεκαπέντε (15) ΥΕ Βοηθούς Σερβιτόρων
ε) δύο (02) ΥΕ Εργάτες
στ) τέσσερις (04) ΥΕ Καμαριέρες
ζ)δύο (02) ΥΕ Νυχτοφύλακες
η) δύο (02) ΥΕ Πλύντριες
θ) έξι (06) ΥΕ Λουτρονόμους
ι) δύο (02) ΔΕ Ρεσεψιονίστες
κ) δύο (02) ΔΕ Καμαριέρες Υπηρεσίας
λ) δύο (02) ΔΕ Καθαρίστριες

2.Την από 05-04-2016 Βεβαίωση για την πρόβλεψη σχετικών πιστώσεων στον προϋπολογισμό του εν λόγω Νομικού Προσώπου, οικονομικού έτους 2016.

Σας ενημερώνουμε
Ότι νόμιμα έχει ληφθεί η υπ’ αριθμ. 12/2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία: « Α.Ε. Ιαματικών Λουτρών Νέας Απολλωνίας Μέγας Αλέξανδρος» που αφορά στην πρόσληψη πενήντα (50) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως δύο (2) μήνες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δημοσιεύθηκε στην διαύγεια την 14/04/2016

Προηγούμενο: Φάκελος Λουτρά Ν. Απολλωνίας: 1. Διοικητικό Συμβούλιο

volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen − six =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.