Ενημερωτική εκδήλωση για νέες καλλιέργειες καπνού

Στο πλαίσιο μιας προσπάθειας με σκοπό την ανάπτυξη καλλιεργειών καπνού ικανών να δώσουν προοπτική απασχόλησης σε νεαρό αγροτικό  πληθυσμό, οργανώθηκε εκδήλωση με θέμα την «Καλλιέργεια και τις προοπτικές του καπνού που χρησιμοποιείται για το ηλεκτρονικό τσιγάρο» στο Ζαγκλιβέρι.

Την πρωτοβουλία της εκδήλωσης ανέλαβε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός του Ζαγκλιβερίου, σε συνεργασία με τον κ. Δημήτρη Μάρδα, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ενδιαφερόμενοι από την περιοχή του Ζαγκλιβερίου, της Ν. Απολλωνίας και άλλων γειτονικών χωριών. Ομιλητές ήταν πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι εταιρίας που ασχολείται με τον καπνό που χρησιμοποιείται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος αποφασίσθηκε να οργανωθεί και δεύτερη εκδήλωση σε συνεργασία με την Κεντρική Κλαδική Συνεταιριστική Ένωση Ελλάδας,  πάλι στην περιοχή, η οποία θεωρείται κατάλληλη για την καλλιέργεια του τύπου του καπνού που απαιτείται για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.