Εντυπωσιακή πρόσκληση επιχορήγησης ανέργων νέων

φακος εργασιαΝέα Πρόσκληση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ για χρηματοδότηση νέων  από 15-29 ετών (μακροχρόνια άνεργους, με η χωρίς κάρτα ανεργίας, όσους δεν συμμετείχαν σε προγράμματα κατάρτισης, όσοι έχουν διακόψει την εκπαίδευση).
Ισχύει και για Θεσσαλονίκη με προθεσμία υποβολής απλής αίτησης έως 19/6
Περιλαμβάνει επαγγελματική συμβουλευτική 25 συνεδριών, κατάρτιση και προώθηση επιχειρηματικότητας με χρηματοδότηση 15.000 ευρώ για την υποστήριξη νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Προβλέπεται επίσης και επιδότηση κινητικότητας (κάλυψη δαπανών για αλλαγή τόπου κατοικίας).
Πρόγραμμα από το “Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση (ΕΤΠ)  EGF-NUTRIART.
“Καινοτομία” με νέα αντίληψη σε ενίσχυση νέων ανέργων έως 29 ετών, “ανοικτή” προκήρυξη έως 19/6/2015.
Πληροφορίες για το έργο στις αντίστοιχες  σελίδες www.inegsee.gr, www.ekpaine.gr και στο τοπικό ΕΚΠΑ  Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο  2310-545113
Για πρόσθετες πληροφορίες και πιθανή βοήθεια   Δημητρίου  Γιάννης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων τηλ. 6942239664,  2315521987,  ηλ. ταχ. gdsp09@gmail.com
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. Από την εμπειρία ετών στο αντικείμενο θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις ειδικά για άνεργους αυτής της κλίμακας ηλικίας διότι προσφέρει μοναδικές δυνατότητες χρηματοδότησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.