Επισκευή δρόμων Βρασνών – Αρέθουσας και Πλατείας – Ζαγκλιβέρι

Με την καθοδήγηση του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Μάρδα και σε συνεργασία με ομάδα πολιτών του οικισμού Πλατεία, που βρίσκεται στα σύνορα των Δήμων Λαγκαδά και Βόλβης, συντάχθηκε τεχνική έκθεση από τον Δήμο Βόλβης με θέμα την ασφαλτόστρωση οδού που συνδέει την Πλατεία με το Ζαγκλιβέρι. Το έργο προϋπολογισμού 1,4 εκ. ευρώ προτάθηκε από τον κ. Μάρδα να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα των Δημοσίων Επενδύσεων.

Επίσης, μετά από πρόσκληση και σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές καθοδηγήθηκαν οι υπηρεσίες του Δήμου Βόλβης με σκοπό την επισκευή κατεστραμμένου δρόμου από τις βροχοπτώσεις του Δεκεμβρίου του 2014, με τη συνδρομή του στρατού, δηλαδή της ΜΟΜΚΑ. Ο επαρχιακός αυτός δρόμος συνδέει την Αρέθουσα με τα Βρασνά. Εξυπηρετεί, εκτός των άλλων, σημαντικό όγκο τουριστών από τη Βουλγαρία, όπως και άλλων πολιτών προερχομένων από τις Σέρρες. Η υλοποίηση του έργου απαιτεί συγχρηματοδότηση στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης από τον Δήμο Βόλβης και την ΜΟΜΚΑ. Ο κ. Μάρδας για δεύτερη φορά προτείνει τη συνεργασία Δήμων-ΜΟΜΚΑ. Η πρώτη αναφέρεται στην κινητοποίηση της ΜΟΜΚΑ με σκοπό την επισκευή φράγματος στο Μονοπήγαδο του Δήμου Θέρμης.

Πολιτικό  Γραφείο 
Δημήτρη Μάρδα 
ΒΟΥΛΕΥΤΗ  Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ
 
Τ +30 210-3235954  F+30 210-3709629
email  d.mardas@parliament.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.