Επίσκεψη του βουλευτή Σ. Αναστασιάδη στον Ο.Π.Α.Π Δήμου Βόλβης

Τον βουλευτή της ΝΔ στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Βόλβης Πασσιάς Δημήτριος.

Ο κ. Αναστασιάδης ενημερώθηκε σε θέματα λειτουργίας, οργάνωσης και δράσεων του Οργανισμού, παρέθεσε τις απόψεις του και τόνισε στην αναγκαιότητα αυτών των δράσεων γιατί συμβάλουν στην ενίσχυση της πολιτιστικής ταυτότητας και στην ώθηση της τουριστικής ανάπτυξης στην περιοχή.

Μετά την επίσκεψη ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ κ. Πασσιάς Δημήτριος δήλωσε:
“Ως Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Βόλβης είχα την ευκαιρία σήμερα να υποδεχθώ τον βουλευτή της ΝΔ στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη και να συζητήσουμε θέματα λειτουργίας, οργάνωσης και δράσεων του Οργανισμού.
Ο κ. Αναστασιάδης παρέθεσε τις απόψεις του και τόνισε στην αναγκαιότητα αυτών των δράσεων γιατί συμβάλουν στην ενίσχυση της πολιτιστικής ταυτότητας και στην ώθηση της τουριστικής ανάπτυξης στην περιοχή.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.