Επίσκεψη βουλευτών στις λίμνες Κορώνεια και Βόλβη

λαζαρίδηςΣτα πλαίσια των εργασιών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη επίσκεψη, το Σάββατο 11-06-2016, στα Γραφεία του Φορέα Διαχείρισης λιμνών Κορώνειας – Βόλβης, στο Λαγκαδά. Η Επιτροπή ενημερώθηκε για τα περιβαλλοντικά προβλήματα των λιμνών, τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει με διάφορα έργα, και ακολούθησε επιτόπια επίσκεψη στις λίμνες Κορώνεια και Βόλβη.

Αργότερα, στη σύσκεψη στο Κέντρο Πληροφόρησης του Φορέα στην Απολλωνία, ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης, ως μέλος της Επιτροπής, δήλωσε:

« Η αειφόρος ανάπτυξη προϋποθέτει την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και περιβάλλοντος. Η φύση μας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία για να σώσουμε τις λίμνες Κορώνεια και Βόλβη. Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων δύο ετών μας δίνουν τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσουμε τα έργα τα οποία πρέπει να πραγματοποιηθούν, με σκοπό οι παρόχθιοι παραγωγοί-αγρότες να συνεχίσουν την δραστηριότητα τους, αλλά και το περιβάλλον ολόκληρης της περιοχής των λιμνών να σωθεί»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen − five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.