Αιτήσεις για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Θερμαϊκού

farmakaΕίχαμε κάνει πρόταση με το δημοσίευμα μας “Πρόταση για 12 κοινωνικές δράσεις του δήμου Βόλβης”    για την λειτουργία Κοινωνικού Φαρμακείου. Ο ΟΚΠΑΠ του δήμου Βόλβης έχει σχεδιάσει κάτι ανάλογο με το παρακάτω;

Στην κάλυψη φαρμακευτικής περίθαλψης σε οικονομικά αδύναμους πολίτες, που έχουν αποκλειστεί από τις κρατικές δομές υγείας ,λόγω αδυναμίας ασφαλιστικής ικανότητας, αποσκοπεί η λειτουργία Κοινωνικού Φαρμακείου στο Δήμο Θερμαϊκού, ως προγράμματος των υπηρεσιών της Αντιδημαρχίας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

Ο Δήμος, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση την όποια μπορούν να προμηθευτούν από τα κατά τόπους γραφεία των προγραμμάτων “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” και την ιστοσελίδα του Δήμου Θερμαϊκού. Οι αιτήσεις μαζί με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να υποβάλλονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα κατά τόπους γραφεία των προγραμμάτων “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”, καθώς και στο Κοινωνικό Φαρμακείο που βρίσκεται στο Κοινοτικό Κατάστημα Ν.Επιβατών, κάθε Τετάρτη 09:00 – 13:00 και Πέμπτη 10:00 – 14:00 .

Για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 23920 75930, κάθε Τετάρτη 09:00 – 13:00 και Πέμπτη 10:00 – 14:00.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1) Ταυτότητα ή διαβατήριο.
2) Εκκαθαριστικό εφορίας.
3) Έντυπο Ε9 εφόσον υπάρχουν ακίνητα.
4) Υπεύθυνη δήλωση ότι είναι ανασφάλιστος και φωτοτυπία της τελευταίαςθεώρησης του βιβλιαρίου υγείας.
5) Συνταγή ιατρού.
6) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά υποβάλλονται σε φωτοτυπίες

www.dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 + nineteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.