Η πίστωση εγκρίθηκε, η ανάθεση εργασιών έγινε, οι χωματερές παραμένουν

xomateri3

Την παραπάνω εικόνα αντικρίζει κάποιος που στρίβει από τον κόμβο της Εγνατίας στην πρώτη διασταύρωση για τα Νέα Βρασνά. Λίγα μόλις μέτρα μακριά από κατοικημένη περιοχή. Και όμως υπάρχουν αποφάσεις και ανάθεση εκτέλεσης εργασιών σε όλες τις ΔΕ του δήμου Βόλβης. Δεν γνωρίζουμε αν το πρόβλημα αυτό (δείτε φωτογραφίες και παρακάτω από άλλη τοποθεσία) υπάρχει μόνο στην συγκεκριμένη περιοχή ή και σε άλλες ΔΕ Ενότητες. Οι φωτογραφίες είναι σημερινές.

Αποφάσεις Δημάρχου δήμου Βόλβης
Περισυλλογή κομμένων κλαδιών και χόρτων λόγω ανεξέλεγκτης εναπόθεσης στα πλαίσια των δράσεων πυροπροστασίας
1. ΔΕ Απολλωνίας ενδεικτικός προϋπολογισμός 7.936,00 με ΦΠΑ Ανάθεση εκτέλεσης εργασιών στον Θεόδωρο Καρακασίδη “εργασίες κλαδέματος” με έδρα την Νέα Μάδυτο (Προσφορά 7.489,60)
2. ΔΕ Μαδύτου ενδεικτικός προϋπολογισμός 7.936,00 με ΦΠΑ Ανάθεση εκτέλεσης εργασιών στον Qosia Altin “χωματουργικές εργασίες” με έδρα την Ν. Απολλωνία (Προσφορά 7.489,60)
3. ΔΕ Εγνατίας ενδεικτικός προυπολογισμός 7.936,00 με ΦΠΑ Ανάθεση εκτέλεσης εργασιών στον Μάμο Απόστολο “χωματουργικές εργασίες” με έδρα την Χρυσαυγή Λαγκαδά (Προσφορά 7.613,60)
4. ΔΕ Ρεντίνας ενδεικτικός προϋπολογισμός 9.920,00 με ΦΠΑ Ανάθεση εκτέλεσης εργασιών στον Λιπόνη Δήμο “χωματουργικά” με έδρα τον Σταυρό (Προσφορά 9672,00)
5. ΔΕ Αγίου Γεωργίου ενδεικτικός προϋπολογισμός 24.576,80 με ΦΠΑ Ανάθεση εκτέλεσης εργασιών στον Θεωδορίδη Παρασκευά και Υιός ΟΕ “Χωματουργικά υλικά οικοδομών” με έδρα την Ασπροβάλτα (Προσφορά 23.808,00)
5. ΔΕ Αρέθουσας ενδεικτικός προϋπολογισμός 7.936,00 με ΦΠΑ

Σταυρός 07/07/2016 (Απόφαση πριν από ένα μήνα)

Λίγα μέτρα πιο πέρα από την τοποθεσία της πρώτης φωτογραφίας. Υπάρχει μάλιστα και ενδεικτική απαγορευτική πινακίδα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

xomateri1

xomateri2

volvipress.gr

1 thought on “Η πίστωση εγκρίθηκε, η ανάθεση εργασιών έγινε, οι χωματερές παραμένουν

  1. Οι δυο παραπάνω εικονιζόμενες χωματερές δεν υπάρχουν από σήμερα. Τους χώρους καθάρισε συνεργείο του δήμου με μηχανήματα του δήμου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.