Ιστορίες Εγκλημάτων: Ερωτικό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη

Στις 10 Ιανουαρίου 2014 η πόλη της Θεσσαλονίκης συγκλονίζεται από την δολοφονία της 34χρονη Βουλγάρας ιερόδουλης Τζ. Π. Βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της και έναν φίλο του, σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης στο οποίο διέμεναν. Έφερε πολλαπλά τραύματα περιμετρικά του λαιμού, από αιχμηρό αντικείμενο

Κατά την αστυνομική έρευνα στην οικία της, στην οδό Προμηθέως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε δωμάτιο το οποίο ήταν ειδικά διαμορφωμένο για την εκτέλεση σαδομαζοχιστικών παιχνιδιών γεμάτο ερωτικά σύνεργα ενώ το θύμα φορούσε «επαγγελματικά» ρούχα.

Από τους πρώτους που ανακρίθηκαν από την αστυνομία ήταν ο άντρας της, ο οποίος και τη βρήκε νεκρή. Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση είναι, ότι ενώ ο κόσμος το “είχε τούμπανο”, ο σύζυγος της Βουλγάρας  … δεν είχε πάρει χαμπάρι τα όργια που γίνονταν στο σπίτι όταν αυτός έλειπε, ενώ όταν τον ρώτησαν για τα ερωτικά βοηθήματα που βρέθηκαν στο δωμάτιο τους, εκείνος φέρεται να τους είπε πως ήταν για ίδια χρήση με τη γυναίκα του.

Η απάντησή του φαίνεται να έπεισε τους αστυνομικούς που τον απέκλεισαν από τη λίστα των υπόπτων, καθώς δεν είχαν προκύψει ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του.

Ο σύζυγός της άτυχης γυναίκας έλειπε καθημερινά αρκετές ώρες από το σπίτι για επαγγελματικούς λόγους και αρκετές φορές απουσίαζε σε ταξίδια και φαίνεται πως δεν είχε καταλάβει το παραμικρό για την κρυφή ζωή της γυναίκας του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ξεκίνησαν τις έρευνες από το πελατολόγιο της 34χρονης η οποία φέρεται να εκδιδόταν κρυφά από τον σύζυγό της στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τον σύζυγό της, χώρο τον οποίο χρησιμοποιούσε για να προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες.

Από τα στοιχεία προέκυψε, ότι η εκδιδόμενη δεν ήταν θύμα κάποιου κυκλώματος αλλά δεχόταν μόνο «επιλεκτικά» πελάτες στο σπίτι της.

Κρατούσε ενδελεχές αρχείο με όλα τα στοιχεία των πελατών της, με αποτέλεσμα ολόκληρη η αφρόκρεμα της Θεσσαλονίκης που είχε τύχει να «γνωριστεί» μαζί της να τρέμει μη βγουν τα στοιχεία στη δημοσιότητα.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ασφαλείας Θεσσαλονίκης έκαναν φύλλο και φτερό την ατζέντα της 34χρονης εκδιδόμενης Τζ. Π., καθώς σε αυτήν περιλαμβάνονται «τρανταχτά» ονόματα της πόλης.

Η ατζέντα «έκαιγε» επιχειρηματίες, δικηγόρους και golden boys διαφημιστικών εταιρειών της πόλης των οποίων τα ονόματα βρέθηκαν να φιγουράρουν στο «κόκκινο σημειωματάριο» της Βουλγάρας η οποία πρόσφερε σαδομαχιστικές υπηρεσίες στο σπίτι της μόνο σε συγκεκριμένους πελάτες και κατά περίπτωση.

Πρόκειται για άτομα γνωστά στο Πανελλήνιο, με οικονομική επιφάνεια, τα οποία επισκέπτονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την «αφέντρα του σεξ».

Οι διάσημοι πελάτες πλήρωναν ακόμα και.. 1.000 ευρώ για μία ώρα μαζί της προκειμένου να απολαύσουν τις υπηρεσίες της, και να πραγματοποιηθούν οι ακραίες φαντασιώσεις τους, που περιελάμβαναν δερμάτινα μαστίγια και άλλα ερωτικά βοηθήματα..

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ η αμοιβή της ξεκινούσε από τα 200 με 300 ευρώ και το κασέ της εκτινάσσονταν, ανάλογα με την φαντασίωση που αναλάμβανε να εκπληρώσει. Το δωμάτιο της σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ειδικά διαμορφωμένο έτσι όπως θα ταίριαζε σε μια «αφέντρα του σεξ» .

«Όλη η καλή κοινωνία είχε περάσει από αυτό το δωμάτιο» εξομολογήθηκε αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες

Η 34χρονη ιερόδουλη είχε αποκτήσει καλή φήμη στους κοσμικούς κύκλους της Θεσσαλονίκης και προσέφερε τις υπηρεσίες της έναντι αδράς αμοιβής.

Μπορεί κάποιοι να πέρασαν μοναδικές στιγμές, ωστόσο τα ακραία ερωτικά παιχνίδια η 34άχρονη “τα πλήρωσε” με την ζωή της, όταν δολοφονήθηκε άγρια την ώρα της συνεύρεσης με πελάτη.

Η Εξιχνίαση  και η σύλληψη

Στις 07 Αυγούστου 2014 οχτώ μήνες μετά την άγρια δολοφονία της 34χρονης call girl, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής κατάφεραν να εξιχνιάσουν το ερωτικό έγκλημα, οι λεπτομέρειες του οποίου συγκλόνισαν την κοινή γνώμη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, λίγες μέρες μετά τη διάπραξη της δολοφονίας, ανέφερε το συμβάν σε 48χρονο γνωστό του, Ελληνικής καταγωγής. Εκείνος όμως δεν ειδοποίησε τις διωκτικές αρχές για το έγκλημα που είχε διαπράξει ο φίλος του. Ο 28χρονος Ουκρανός μετά την σύλληψη του ανακρινόμενος ομολόγησε την ενοχή του. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών λειτουργών.

Η προανάκριση και η ομολογία

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος ενώπιον του ανακριτή ομολόγησε ότι μετέβη στις 10 Ιανουαρίου του 2014 ως πελάτης στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 34χρονη Βουλγάρα ιερόδουλη Τζ. Π., προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, συναίνεσε να κάνουν συγκεκριμένο ερωτικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε πράξεις βίας, με χρήση δερμάτινου μαστιγίου και ερωτικών βοηθημάτων.

Δράστης και θύμα επιδίδονταν σε άγρια σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και κάποια στιγμή, ο δράστης δεν άντεξε τον πόνο και της ζήτησε να σταματήσουν.

Δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, οι δυο τους δεν είχαν συνεννοηθεί να υπάρξει λέξη «ασφαλείας», η οποία θα χρησιμοποιούνταν όταν ένας από τους δύο ήθελε να σταματήσει.

Ο 28χρονος Ουκρανός φαίνεται πως κάποια στιγμή δεν άντεξε άλλο τον πόνο ή άλλαξε γνώμη και ζήτησε από το θύμα να σταματήσει.

Όπως φαίνεται ωστόσο, η άτυχη 34χρονη δεν υπάκουσε νομίζοντας ότι ο 28χρονος ήθελε να συνεχίσει, χωρίς να αντιληφθεί ότι η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο από ένα ερωτικό παιχνίδι…

Η 34χρονη  νόμιζε ότι ήταν μέρος των ερωτικών παιχνιδιών η άρνηση του για συνέχεια και φαίνεται πως παρέμεινε πιστή στον ρόλο της «αφέντρας». Δεν είχε αντιληφθεί ότι η ζωή της απειλούνταν. Ο δράστης άρπαξε ένα μαχαίρι και προκάλεσε τραύματα στον λαιμό της 34χρονης. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το αμόκ που είχε καταλάβει τον δράστη ήταν τέτοιο, που προσπάθησε να τη στραγγαλίσει ακόμα και μετά τα χτυπήματα που της είχε καταφέρει με το μαχαίρι.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το θύμα έφερε πολλαπλά θανατηφόρα τραύματα περιμετρικά του λαιμού της. Ο 28χρονος που δεν είχε επισκεφθεί άλλη φορά την 34χρονη, υποστήριξε ότι κατά τη συνεύρεσή τους «η κατάσταση ξέφυγε».

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, ο νεαρός που βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2008 και εργαζόταν ως τεχνικός θεάτρου και περιστασιακά ως σερβιτόρος, φέρεται να είπε ότι βρισκόταν σε άμυνα. Οι ισχυρισμοί του όμως δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα. Κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Η Δίκη

Στις 25 Ιουνίου 2015 ο 28χρονος Ουκρανός κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 28χρονου προσπάθησε να παρουσιάσει την δική του εκδοχή, μιλώντας για «παιχνίδι που υπερέβη τα όρια», με συνέπεια οι βιαιότητες να προκαλέσουν «ταραχή και φόβο» στον εντολέα του, γεγονός που τον οδήγησε στη συγκεκριμένη αντίδραση. Επικαλούμενος δε ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες, ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος «πάσχει από ψύχωση», η οποία οφείλεται σε εφηβικά τραύματα.

Ο ίδιος, ο κατηγορούμενος απολογούμενος στο δικαστήριο, επισήμανε ότι έχασε τον έλεγχο, αλλά δεν ήταν σε θέση να ανακαλέσει στη μνήμη του τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφτασε στο σημείο να σφάξει με κουζινομάχαιρο την αλλοδαπή γυναίκα και στη συνέχεια να την στραγγαλίσει.

Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτούς τους παραπάνω ισχυρισμούς και επέβαλε στον Ουκρανό την ποινή των ισοβίων. Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου κάθισε και ο 49χρονος φίλος του που αθωώθηκε για την πράξη της υπόθαλψης εγκληματία.

Έρευνα – επιμέλεια: Συντακτική ομάδα Volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10 − three =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.