Καταγγελία για ελλειπή φωτισμό στο λιμάνι του Σταυρού

Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα με τίτλο “ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ”, από αναγνώστη μας συνοδευόμενο από δύο (2) φωτογραφίες:
“Μπορεί να μας απαντήσει ο καθ ύλην αρμόδιος Λιμενάρχης που ανήκει το λιμάνι Σταυρού, ο οποίος είναι από το Σταυρό και κατοικεί σ΄αυτόν, αν μπορούν να γίνονται φορτοεκφορτώσεις υπό το φως του ¨λυχναριού¨..; Τι προβλέπει ο νόμος και τι άποψη έχει άραγε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας;”

Το ψάξαμε λίγο και διαπιστώσαμε ότι ναι μεν μπορούν να γίνονται φορτοεκφορτώσεις σε εμπορικά πλοία σε κάθε λιμάνι κατά τις νυχτερινές ώρες αρκεί ο χώρος να φωτίζεται καλά για λόγους ασφαλείας των εργαζομένων. Επισκεφθήκαμε επίσης σήμερα το λιμάνι του Σταυρού και διαπιστώσαμε ότι στην αρχή του κυματοθραύστη υπάρχει μια κολόνα με τρεις προβολείς οι οποίοι φέγγουν επαρκώς μεν αλλά σε μια απόσταση περίπου δέκα (10) μέτρων δεξιά και δέκα (10) μέτρων αριστερά τους. Στο βάθος, στην άκρη της προβλήτας. πλήρες σκοτάδι.

Δεν γνωρίζουμε σε ποιο σημείο του λιμανιού γίνονται οι φορτοεκφορτώσεις μια και δεν υπήρχε σήμερα κανένα εμπορικό πλοίο στο λιμάνι.

Τα ερωτήματα λοιπόν του καταγγέλλοντα παραμένουν περιμένοντας απαντήσεις από κάθε αρμόδιο ή από τους λιμενεργάτες.

Η κολόνα με τους τρεις (3) προβολείς στην αρχή του κυματοθραύστη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.