Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Βόλβης

Σας ενημερώνουμε ότι η περίοδος υποβολής των αιτήσεων εγγραφής και επανεγγραφής παιδιών, στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βόλβης, ξεκινά τη Παρασκευή 10-05-2019 και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 31-05-2019.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται
Για τον Παιδικό Σταθμό Ρεντίνας και Ασπροβάλτας στα γραφεία του ΚΑΠΗ Σταυρού.
Για τον Παιδικό Σταθμό Νέας Απολλωνίας στον Παιδικό Σταθμό της Νέας Απολλωνίας.

Υπεύθυνη υπάλληλος Πεχλιβάνη Μαρία , τηλέφωνο επικοινωνίας 6972630153.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΗΠΙΩΝ

1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
2. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος του τρέχοντος οικονομικού έτους ή υπεύθυνη δήλωση όπου θα υπάρχει δέσμευση προσκόμισης του εκκαθαριστικού έως 30/6/2019. ( η υπεύθυνη δήλωση χορηγείται από την υπηρεσία )
3. Ατομική κάρτα υγείας του παιδιού εις διπλούν, συμπληρωμένη απαραιτήτως από παιδίατρο. (το έντυπο χορηγείται από την Υπηρεσία, παιδιά που δεν είναι εμβολιασμένα χωρίς αιτιολογία δεν γίνονται δεκτά)
4. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα για την εργασιακή του κατάσταση (το έντυπο χορηγείται από την Υπηρεσία )

Για εγγραφή παιδιού αλλοδαπών γονέων στον Παιδικό Σταθμό από τρίτες χώρες, εκτός των αναφερόμενων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια διαμονής σε ισχύ , γονέων και παιδιού. Σε περίπτωση που έχει λήξει η άδεια διαμονής, απαιτείται βεβαίωση του αρμόδιου φορέα ότι έχει κατατεθεί η σχετική αίτηση ανανέωσής της.

Για την συμπλήρωση της αίτησης χρειάζεται η αιτούσα να έχει μαζί της την αστυνομική της ταυτότητα και να γνωρίζει το ΑΜΚΑ το δικό της , του συζύγου και του προς εγγραφή παιδιού ,καθώς και το ΑΦΜ το δικό της και του συζύγου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΚΠΑΠ
ΣΤΟΪΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απολλωνία 8/5/2019
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. πρωτ. 386
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 − 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.