ΛΑΪΚΗ Συσπείρωση Βόλβης: Όχι στο ξεπούλημα

Η δημοτική παράταξη που διοικεί τον Δήμο Βολβης,ως γνήσιος εκπρόσωπος του ακραίου νεοφιλελευθερισμου, προχωρεί με γοργό ρυθμό τις ιδιωτικοποιήσεις όπως  τομέων της καθαριότητας,του Ηλεκτροφωτισμού των δρόμων αλλά και το ξεπούλημα, μέσω μακροχρόνιων παραχωρήσεων ,<<φιλέτων>> σε ιδιώτες.

Το παζάρεμα των Λουτρών της Ν. Απολωνίας είναι το επόμενο βήμα σ αυτόν τον  δρόμο.Και μάλιστα από ότι φαίνεται,θα αποκτήσει και η περιοχή μας τον <εθνικό της> εργολάβο..

Πληροφορηθήκαμε ότι αυτός ο<επιχειρηματικός όμιλος> παρέλαβε την μελέτη βιωσιμότητας και ανάπτυξης των Λουτρών που εκπονήθηκε από εταιρία που πλήρωσε ο Δήμος.

Σ αυτήν την μελέτη υποδεικνύονται τρόποι χρηματοδότησης μέσω αναπτυξιακών προγραμμάτων που επιδοτούν τουριστικές επενδύσεις σε ποσοστό ως 60%.
-Γιατί λοιπόν η Δημοτική αρχή δεν κινήθηκε για την λήψη τέτοιων προγραμματων στο παρελθόν:
-Γιατί δεν εκπόνησε έγκαιρα σχέδιο διάσωσης των Λουτρων.
Ή υπήρχε ανικανότητα ή σκοπιμότητα

Η Λαική Συσπείρωση Βόλβης καταγγέλλει το ξεπούλημα των Λουτρών με οποιονδήποτε τρόπο.Δεν θα αποβεί προς όφελος του Δήμου ούτε των κατοίκων της Ν.Απολλωνίας.
Μετά την Πύλη θα είναι ξένο <μαγαζί>.
Όσοι βιάζονται και επικροτούν σήμερα να δούμε τι θα λένε σε λίγο όταν ο χώρος θα είναι ιδιωτικός.
Όσο γι αυτά που υπόσχονται, είναι σαν τα καθρεφτάκια και χάντρες που έδιναν οι άποικοι στους Ιθαγενείς για να τους πάρουν την γη.

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΖΗΤΑ
Να μην ιδιωτικοποιηθούν τα Λουτρά
Να εκπονηθεί σχέδιο διάσωσης τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven + nineteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.