Μια ευχάριστη είδηση για τον δήμο Βόλβης

Η φετινή χρονιά κλείνει με μια ευχάριστη είδηση για τον δήμο Βόλβης. Σήμερα έγινε ο καθορισμός των όρων δημοπράτησης τριών σημαντικών έργων της ΔΕΥΑΒ.

Τα έργα αυτά εξασφαλίζουν επάρκεια και καλό ποιοτικά νερό σε πέντε οικισμούς μας, στην Απολλωνία, στην Κοκκαλού, στο Μόδι, στο Νικομηδινό, και στον Στίβο.

Ειδικά στους δημότες μας του Στίβους και του Νικομηδινού που για χρόνια είχαν ακατάλληλο προς πόση νερό, οφείλουμε μια συγνώμη που αργήσαμε.

Αναζητήσαμε λύσεις, αλλά η οριστική επίλυση του προβλήματος δεν μπορούσε να υλοποιηθεί με τις δικές μας οικονομικές δυνάμεις. Δεν εγκαταλείψαμε τον στόχο και μόλις μας δόθηκε η ευκαιρία εντάξαμε τα έργα στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, βάζοντας τέλος σε μια ταλαιπωρία πολλών ετών.

Άλλωστε ήταν δέσμευσή μας να εξασφαλίσουμε καλό πόσιμο νερό αλλά και επάρκεια υδροδότησης σε όλους τους οικισμούς μας.

Τα τρία έργα είναι :
1. Κατασκευή εξωτερικών αγωγών ύδρευσης και εξωτερικού υδραγωγείου για τη βελτίωση της υδρευτικής κατάστασης των οικισμών Απολλωνίας, Κοκκαλούς και Μοδίου της Δημοτικής Ενότητας Μαδύτου Δήμου Βόλβης, προϋπολογισμού 1.530.000,00 € (Φ.Π.Α. 0%)
2. Κατασκευή εξωτερικών αγωγών ύδρευσης για τη βελτίωση της υδρευτικής κατάστασης του οικισμού Νικομηδινού της Δημοτικής Ενότητας Απολλωνίας Δήμου Βόλβης, προϋπολογισμού 715.000,00 € (Φ.Π.Α. 0%)
3. Κατασκευή εξωτερικών αγωγών ύδρευσης για τη βελτίωση της υδρευτικής κατάστασης του οικισμού Στίβου της Δημοτικής Ενότητας Απολλωνίας Δήμου Βόλβης, προϋπολογισμού 390.000,00 € (Φ.Π.Α. 0%)

Διαμαντής Λιάμας Δήμαρχος Βόλβης

28/12/2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen + 8 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.