Μήνυμα προς εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς του δημάρχου Βόλβης

liamas2016Με τον καθιερωμένο Αγιασμό άρχισε η νέα σχολική χρονιά (2016-2017) στα σχολεία του δήμου Βόλβης, παρουσία του δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα, εκπρόσωπων της δημοτικής αρχής και των τοπικών συμβουλίων.

Σε μήνυμα του ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας αναφέρει περίπου τα ίδια με πέρυσι. Τελικά η επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Βόλβης, στην πλειοψηφία της, αναφέρει τις παρουσίες του δημάρχου σε εκδηλώσεις, σε συναντήσεις με υψηλά πρόσωπα και γενικά ότι έχει σχέση με την προβολή του δημάρχου. Καμία ενημέρωση των δημοτών για λύσεις σε καθημερινά έστω μικρά προβλήματα. Υπάρχουν βέβαια και τα άδυτα της διαύγειας.

Μεταφέρουμε από το dimosvolvis.gr την φετινή του δήλωση:

«Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά, οι σχολικές μονάδες μας γεμίζουν με μαθήτριες και μαθητές. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή σχολική χρονιά και να διανύσουν ένα έτος γεμάτο νέες εμπειρίες, μέσα σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι της γνώσης, όπου μετέχουν. Στους νηπιαγωγούς, τους δασκάλους και τους καθηγητές τους, εύχομαι δύναμη για να συνεχίσουν το λειτούργημά τους. Στα χρόνια που αρχές και αξίες κλονίζονται πρέπει να προτάξουμε το ήθος, την αξιοκρατία, την αλληλεγγύη, την ευγενή άμιλλα και τη συνεργασία, διαμορφώνοντας έτσι τους αυριανούς καλούς και χρήσιμους πολίτες. Και στους γονείς και κηδεμόνες τους, απευθύνω ευχές για μια χρονιά προόδου για τα παιδιά τους. Εκ μέρους της δημοτικής αρχής, θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους, ότι θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας. θα εργαστούμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν περιβάλλον σε όλες τις σχολικές μονάδες. Όπως έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, η παιδεία αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα στον δήμο Βόλβης, όχι μόνο σε επίπεδο διαμόρφωσης ενός σχολικού περιβάλλοντος χωρίς προβλήματα, όπως συνεχώς διασφαλίζουμε, αλλά και στο επίπεδο της ενεργούς συνδρομής στο εκπαιδευτικό έργο. Φέτος θα αποτελέσει ιδιαίτερο μέλημα μας, να συνδράμουμε σε νέα εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλες τις σχολικές βαθμίδες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις σχολικές επιτροπές, τους εκπαιδευτικούς, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τους εθελοντές, τους υπαλλήλους και τους μαθητές μας για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στην κοινή προσπάθεια διατήρησης αξιοπρεπών σχολικών μονάδων. Εύχομαι μια δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς».

 

1 thoughts on “Μήνυμα προς εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς του δημάρχου Βόλβης

  1. Ο Δήμαρχος των δηλώσεων και των εκδηλώσεων, ξαναχτύπησε…Ειλικρινά νιώθω ιδιαίτερη ευθυμία, διαβάζοντας την δήλωση του Δημάρχου Βόλβης που δεν ένιωσε ίχνος αιδούς όταν μίλησε μπροστά σε αθώα παιδιά που ακόμη δεν έχουν την δυνατότητα να αντιληφθούν τις υποκριτικές του ικανότητες.”Στα χρόνια που αρχές και αξίες κλονίζονται πρέπει να προτάξουμε το ήθος, την αξιοκρατία, την αλληλεγγύη, την ευγενή άμιλλα και τη συνεργασία, διαμορφώνοντας έτσι τους αυριανούς καλούς και χρήσιμους πολίτες”…Μιλάτε εσείς για αξιοκρατία, για αλληλεγγύη και συνεργασία? Ευθυμήσαμε και σήμερα κύριε Δήμαρχε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen + 11 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.