Μήνυμα της Υποψήφιας Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Σταυρούλας Ξουλίδου

ξουλιδουΔελτίο Τύπου

«Αποφάσισα να συνεχίσω τον τίμιο και ειλικρινή αγώνα μου στο στίβο της πολιτικής, θέτοντας και πάλι υποψηφιότητα με το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η πολιτική για εμένα σημαίνει ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία και στους συμπολίτες μου και όχι “επάγγελμα”, που αποφέρει αναγνωρισιμότητα, φήμη, εκπλήρωση προσωπικών και επαγγελματικών συμφερόντων.

Τα αγκάθια και η παθογένεια του εθνικού πολιτικού συστήματος συνεχίζουν να αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη του τόπου μας. Οι πελατειακές σχέσεις, το πολιτικό ψεύδος, η ανυπαρξία πολιτικής και ατομικής ηθικής και αξιοπρέπειας, η άνομη λειτουργία του παρακράτους και τα συμφέροντα οικοδομούν τη σημερινή εικόνα ενός πεπαλαιωμένου, σαθρού και σάπιου πολιτικού συστήματος που δεν έχει προτεραιότητα το «εμείς», αλλά το «εγώ» και που είναι μοιραία δεμένο με πολιτικές συντεχνίες. Που αφήνει αμέτοχο το λαό στις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις, τον παρακάμπτει, τον υποδουλώνει, τον ξεγελάει, του εξαγοράζει και του εκβιάζει τη συνείδηση, τον ξεγυμνώνει, τον φιμώνει, τον εκτροχιάζει από τη λογική και τον υποτιμά.

Έφτασε η ώρα να δράσουμε καταλυτικά και να δώσουμε μια οριστική, ξεκάθαρη και πατριωτική λύση στα προβλήματα του τόπου μας. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε οι εγγυητές της ενότητας όλων των Ελλήνων για να ανακτήσει η πατρίδα μας την Εθνική της κυριαρχία και για να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που θα προσφέρει σε όλες και όλους δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, ίσες ευκαιρίες. Μη μένεις αμέτοχος! Έλα να χτίσουμε μαζί την Ελλάδα του μέλλοντος! Το μέλλον μας ανήκει!»

Σταυρούλα Ξουλίδου
Υποψήφια Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης
με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γραφείο Θεσσαλονίκης
  Σαλαμίνος, 4, 5ος όροφος.   ΤΚ.546 25
   2310 553188
   2310 553152

   Γραφείο Αθηνών.
          Μητροπόλεως 1 και Φιλελλήνων. 6ος όροφος  ΤΚ.105 57
210 3709651, 210 3709652,  
210 3709650

Website: 

www.stauroulaxoulidou.gr

  Email:

info@stauroulaxoulidou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10 − one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.