Νέα πυρκαγιά σε beach bar στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής

volvi press 0 Σχόλια

Αργά το βράδυ της Παρασκευής 30/11, ξέσπασε πυρκαγιά σε beach bar της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στην παραλία Γουργουρου της Στρατονίκης, δίπλα στην Ολυμπιάδα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και κατέστρεψε ολοσχερώς τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Η επέμβαση της πυροσβεστικής δεν μπόρεσε να περισώσει κάτι, καθώς οι εγκαταστάσεις ήταν ξύλινες και έγιναν παρανάλωμα του πυρός.

Είναι η τέταρτη πυρκαγιά που ξεσπά μέσα σε έναν χρόνο σε beach bar στην συγκεκριμένη περιοχή του δήμου Αριστοτέλη της Χαλκιδικής.

Κάτοικοι και επαγγελματίες, μιλούν πλέον ανοιχτά για εμπρησμό, καθώς κλίμα τρομοκρατίας έχει επικρατήσει στην περιοχή, μετά από αυτήν την ανεξιχνίαστη μέχρι στιγμής σειρά των πυρκαγιών.

Αγανακτισμένοι κάτοικοι και επαγγελματίες του τουρισμού, περιμένουν από τις αρχές απαντήσεις, ώστε να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν την τραγική κατάσταση, η οποία έχει επιφέρει απελπισία και τρόμο στον κόσμο της περιοχής, καθώς καθημερινά πλέον, απειλούνται περιουσίες, φοβούμενοι πάντα και την πιθανότητα να υπάρξουν και ανθρώπινα θύματα.

olathessaloniki.com

Σχόλια
Ετικέτες
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση