Ο δήμος Βόλβης δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο

frontidaΣτην συνεδρίαση του ΔΣ του δήμου Βόλβης που πραγματοποιήθηκε στις 26/01/2016 μεταξύ των άλλων θεμάτων συζητήθηκε και η οικονομική ενίσχυση δύο δημοτών.

Κατά πλειοψηφία το ΔΣ αποφάσισε:

  1. Την επιχορήγηση κυρίας από τον Μελισσουργό με το ποσό των εννιακοσίων (900) Ευρώ για να ανταποκριθεί στα τρέχοντα έξοδα εγχείρησης των δυο ματιών της που παρουσιάζουν καταρράκτη.
  2. Την επιχορήγηση οικογένειας από τον Στίβο με το ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2500) Ευρώ για την κάλυψη βασικών εξόδων έως ότου τα μέλη της οικογένειας να μπορέσουν μόνα τους να ανταποκριθούν στις τρέχουσες οικονομικές τους ανάγκες.

Αριθμός απόφασης 4/2016

Μειοψήφησε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δεμερτζής Γεώργιος θεωρώντας μεγάλο το ποσό των 2500 Ευρώ και πρότεινε επιχορήγηση 1000 Ευρώ.

Οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στο ΔΣ του δήμου Βόλβης για την απόφαση του και στην κοινωνική λειτουργό του ΟΚΠΑΠ δήμου Βόλβης κ. Πολυχρονιάδου Σοφία για την πρόταση.

Ευχόμαστε ο δήμος Βόλβης να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο και στις άλλες (αρκετές) περιπτώσεις ανάγκης συνδημοτών μας.

volvipress.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three − 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.