Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σχολαρίου, για τα αιτήματα των αγροτών

mplokaΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Σχολαρίου,

Με ομόφωνη απόφαση των μελών του Δ.Σ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στα δίκαια αιτήματα των αγροτών, κτηνοτρόφων που έχουν ξεκινήσει – και κλιμακώνουν – τις κινητοποιήσεις τους εδώ και αρκετές ημέρες.

Τα νέα μέτρα που προτίθεται να παρθούν και εξαγγέλθηκαν από την παρούσα κυβέρνηση, έχουν σαν αποτέλεσμα τη πλήρη συρρίκνωση του αγροτικού τομέα και οδηγούν τους αγρότες (πολλούς από εμάς) σε απόλυτη δυσχέρεια μέχρι του σημείου να τίθεται θέμα επιβίωσης για αυτούς (πολλούς από εμάς) και τις οικογένειές τους/μας.

Το δημοτικό διαμέρισμα Σχολαρίου του δήμου Βόλβης είναι κατά κανόνα και παράδοση αγροκτηνοτροφικό χωριό και δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να οδηγηθεί ο αγροτικός πληθυσμός μας στην εξαθλίωση κι ο τόπος μας στην ερήμωση.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σχολαρίου, δια της προέδρου, του Δ.Σ. και των μελών, στα πλαίσια της πολύχρονης παρουσίας και συμμετοχής του στα κοινά, σεβόμενοι πρωτίστως τους συνανθρώπους μας ανά την επικράτεια που πλήττονται περισσότερο και δοκιμάζονται καθημερινά σε πολύ χειρότερες συνθήκες, νιώθει την ανάγκη και την ελάχιστη υποχρέωση να γνωστοποίηση την παρούσα απόφαση ως ηθική συμπαράσταση στον αγροτικό κόσμο της Μακεδονίας και της Ελλάδος μας.

Με αίσθημα ευθύνης, καλούμε όλους τους φορείς να συνταχθούν με τον αγροτικό κόσμο και να υποστηρίξουν τη δίκαιη απαίτηση για αξιοπρεπή διαβίωση.

Με Τιμή
Η Πρόεδρος
Μαριάνθη Δεσλή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 + ten =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.