Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλβης Δ. Στοΐτσας αποκλειστικά στο OTAVOICE

Ο Δημήτρης Στοΐτσας εξηγεί στο OTAVOICE τους λόγους διεκδίκησης του Δήμου Βόλβης και αποκαλύπτει το σχέδιο δράσης τόσο στην προεκλογική περίοδο όσο και στην επόμενη μέρα, εφόσον οι πολίτες τον αναδείξουν πρώτο πολίτης της πόλης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Βόλβης Δημήτρης Στοΐτσας, με καταγωγή από τον Σταυρό Θεσσαλονίκης, αν και νεαρός στην ηλικία διαθέτει ήδη εμπειρία στην τοπική Αυτοδιοίκηση μιας και είναι η δεύτερη φορά που διεκδικεί τον Δήμο Βόλβης. Ο Δημήτρης Στοΐτσας είναι παντρεμένος και διαχειρίζεται με μεγάλη επιτυχία τα λογιστικά γραφεία που διαθέτει στην περιοχή. Με την ίδια επιτυχία λοιπόν θα επιχειρήσει να διαχειριστεί και τον Δήμο και να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Δημήτρης Στοΐτσας μίλησε αποκλειστικά στο OTAVOICE και τόνισε την άψογη συνεργασία του με τον συνυποψήφιό του στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές κ. Γ. Νανάκο μεγαλοεπιχειρηματία στον κλάδο του τουρισμού αφού ένα μεγάλο μέρος των τουριστών της περιοχής έρχεται μέσω των γραφείων που διατηρεί στο εξωτερικό και διαμένει στις ξενοδοχειακές μονάδες και κατοικίες που διαθέτει.

Παράλληλα τόνισε πως έγινε μια επιλογή ατόμων δοκιμασμένων και αξιολογημένων από την κοινωνία, για το ψηφοδέλτιο, ώστε να κάνει την μεγάλη ομάδα που θα δώσει την ώθηση για να αναταχθεί ο τόπος υπογραμμίζοντας παράλληλα πως δεν έβαλε άτομα στο ψηφοδέλτιο, μόνο και μόνο για να το γεμίσει!

Σε εκείνος που τον κατηγορούν στην περιοχή για το ότι ήταν αδρανής σαν αντιπολίτευση απαντά ότι ποτέ δεν έλειψε από τα κοινωνικά προβλήματα του τόπου και τα δημοτικά συμβούλια παρά τον γνωστό σε όλους φόρτο εργασίας που έχει επωμισθεί.

Για το μέλλον μας είπε ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη μελέτη για αυτόν τον ιδιαίτερο Δήμο που είναι ανομοιογενής με παραθαλάσσιες, παραλίμνιες και ορεινές περιοχές και έναν από τους μεγαλύτερους σε έκταση στην χώρα και ένας ξεχωριστός σχεδιασμός για κάθε ενότητα μιας και όλα τα χωριά έχουν παραμεληθεί.

Περδικίδης Βασίλειος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.