Παραιτήθηκε Αντιδήμαρχος του δήμου Βόλβης-Ψηφίστε στην δημοσκόπηση

Την παραίτηση του από την θέση του Αντιδημάρχου Δημοτικών Ενοτήτων και Τεχνικής Υπηρεσίας, αλλά και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου υπέβαλε ο κ. Γ.Μπουρλής αναφέροντας ως αιτία της παραίτησης του «προσωπικούς λόγους».

Η δήλωση παραίτησης έχει πρωτοκολληθεί, το οποίο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία λαμβάνει χαρακτήρα αμετάκλητης απόφασης.

Την θέση του παραιτηθέντα δημοτικού συμβούλου καταλαμβάνει η Σαλέπη Σ. Στέλλα.

Η παραίτηση του πρώην πλέον αντιδημάρχου, ήταν αποτέλεσμα της απόφασης του Δημάρχου Δ.Λιάμα να ορίσει τον παραιτηθέντα Αντιδήμαρχο Δημοτικών Ενοτήτων και Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Βόλβης – και δεύτερο τη τάξει Αναπληρωτή Δημάρχου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω πρώην αντιδήμαρχος επιδίωξε να παραμείνει στο πόστο του αντιδημάρχου καθαριότητας που είχε και στην προηγούμενη θητεία του, θεωρώντας τον εαυτό του επιτυχημένο, παρ όλη την κατακραυγή και τα πυρά που δεχόταν ο Δήμαρχος και η παράταξη του, για την απαράδεκτη κατάσταση με τα σκουπίδια που επικρατούσε στον Δήμο Βόλβης.

Ο Δήμαρχος Διαμαντής Λιάμας θα πρέπει να ορίσει νέο Αντιδήμαρχο στην δημοτική ενότητα Αγίου Γεωργίου (όχι απαραίτητα) επιλέγοντας  έναν από τους τρεις (3) επιτυχόντες δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του. δηλαδή ή τον κ. Παναγιώτη Παπαγερά,  ή τον κ. Γαβριηλίδη Ανδρέα ή την κ. Σαλέπη Στέλλα

Θα επανέλθουμε στο θέμα μετά την δημοσκόπηση.

Το volvipress.gr καλεί όλους τους δημότες να ψηφίσουν στην παρακάτω δημοσκόπηση.

Επιλέξτε μια από τις παρακάτω απαντήσεις και μετά κάντε κλικ στην λέξη “Ψηφίστε” που βρίσκεται μέσα στο πλαίσιο. Ευχαριστούμε.

[poll id=”14″]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen − 8 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.