Παραιτήθηκε ο πρόεδρος των Λουτρών Λαγκαδά. Ποιος θα είναι ο επόμενος;

Μόλις ενάμισι μήνα μετά τον ορισμό της διοίκησης Πρωτοδικείου, παραίτηση δήλωσε ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης των Λουτρών Λαγκαδά κ. Χρήστος Βάγιος ο οποίος ορίστηκε από το Πρωτοδικείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη θητεία του στα Λουτρά Λαγκαδά για προσωπικούς λόγους.

Επί μεγάλο  χρονικό διάστημα η διοίκηση Ταχματζίδη αναζητούσε άτομα για το Δ.Σ. των Λουτρών, μετά την άρνηση δημοτικών συμβούλων να συμμετέχουν στη διοίκηση της επιχείρησης, υπό το φόβο δικαστικών περιπετειών.

Η διοίκηση Πρωτοδικείου  οριστικοποιήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2019  με μέλη τους: Χρήστος Βάγιος (πρόεδρος) Χρήστος Βάγιος, Απόστρατος Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού,
απόφοιτος ΣΑΣ Οικονομικού, με θητεία Διευθυντή Υπηρεσίας Δημοσιονομικού
Ελέγχου στον Ελληνικό Στρατό, Στρατιωτικός Ακόλουθος σε Ελληνικές
Πρεσβείες και απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις για την άσκηση των
απαιτούμενων καθηκόντων  και σύμβουλους  Ιωάννα Νασιώκα, Χρήστος Μανταρτζίδης, Κων/νος Παντελίδης, Ανέστης Γουρτζιλίδης, Χρυσούλα Κόλτσιου, Ανέστης Αϊβατζίδης, Ευάγγελος Αθανασιάδης και Γεώργιος Ροφαλίκος ,

Μια καλή λύση για την προεδρία είναι να αναλάβει ο Ανέστης Γουρτζιλίδης, καθώς στο παρελθόν έχει βρεθεί σε τέτοια κρίσιμη κατάσταση με τα Λουτρά Νέας Απολλωνίας, στα οποία διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΣ. Πιστεύουμε πώς θα λυθούν αρκετά από τα ήδη τεράστια προβλήματα των Λουτρών Λαγκαδά, γιατί ο Ανέστης Γουρτζιλίδης είναι ένας έμπειρος και πετυχημένος στον τομέα αυτόν και πως θα τα βάλει όλα σε τάξη.

Στο καρφί όλοι οι ισολογισμοί των Λουτρών Λαγκαδά 13/11/2019 έβγαλε ο δήμαρχος Λαγκαδά σπρώχνοντας στον Καιάδα όσους διαχειρίστηκαν χρήματα και το έπαιζαν Λουτρονόμοι μέχρι σήμερα .
Σύμφωνα με τον ισολογισμό οι συσσωρευμένες ζημιές ανέρχονται σε ποσό που αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ το ακριβές ποσό ( 2.950.000.00 ) με τις υποχρεώσεις της εταιρίας να είναι μέχρι τις 31/10/2019 να ανέρχονται σε 880.000.00 περίπου από τις οποίες το ποσό των 690.000.00 ευρώ είναι υπό ρύθμιση .

Το μεγαλύτερο άνοιγμα σε ζημίες είναι με ρεκόρ το 2013 με ένα εκατομμύριο διακόσιες είκοσι επτά χιλιάδες ευρώ το ακριβές ποσό ( 1.227.983.00 ) ενώ το 70% από το 1995 μέχρι σήμερα είναι ζημιογόνες χρονιές για τα Λουτρά Λαγκαδά με εξαίρεση το 1996 – 1999 – 2000 -2001 – 2014 -2015 2018 .
Στα 24 χρόνια μόνο 7 ήταν κερδοφόρες χρονιές τα Λουτρά Λαγκαδά με μικρά ποσά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty − 7 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.