Πρόεδρος Πειθαρχικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Χρ. Παντέλης

Στις 26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Βόλου, με συμμετοχή μελών από το βορειότερο ως το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, την Κύπρο, αλλά και από το εξωτερικό.

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος Νίκος Αγγελέτος, ευχαρίστησε όλους όσους προσήλθαν στις κάλπες, στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης κι ενότητας για την επόμενη ημέρα και δηλώνοντας ότι κορυφαίο και διαρκή στόχο αποτελεί για την επόμενη θητεία, η ψήφιση του νομοσχεδίου περί ίδρυσης και λειτουργίας γραφείων κηδειών και σχολών επαγγελμάτων κηδείας.

Μία ξεχωριστή είδηση αποτελεί το γεγονός ότι στις ίδιες αρχαιρεσίες εκλέχθηκε Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, ένας δικός μας άνθρωπος και φίλος, ο Χρήστος Παντέλης.

Ο Οίκος Παντέλη δραστηριοποιείται στον χώρο των τελετών εδώ και 15 χρόνια με μοναδικό σκοπό την άμεση, διακριτική και πιο ανθρώπινη εξυπηρέτηση που μπορεί να προσφέρει ένας οίκος Τελετών.

Η Πολιτική της Εταιρικής Κοινωνική Ευθύνης που ακολουθεί ο Οίκος Παντέλη τον έχει κάνει να ξεχωρίζει εδώ και χρόνια από τα υπόλοιπα γραφεία τελετών που δραστηριοποιούνται στον χώρο.

Η επαγγελματική συνέπεια, και οι λεπτοί χειρισμοί με απόλυτο σεβασμό στους συγγενείς στις δύσκολες στιγμές είναι αδιαπραγμάτευτοι κανόνες.

Η επιχείρηση διαθέτει ασύρματο POS αποσκοπώντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση για τους συνανθρώπους οι οποίοι δεν μπορούν να μετακινηθούν λόγο προβλημάτων υγείας, η υποχρεώσεων ,παρέχοντας με τον τρόπο αυτό την ευελιξία η συναλλαγή να μπορεί να πραγματοποιείται οπουδήποτε.

Ο Οίκος Παντέλη διατηρούσε μέχρι σήμερα 2 γραφεία εξυπηρέτησης στον χώρο των τελετών (στον Λαγκαδά – Λουτρών 19, και στην Γερακαρού) και 2 αίθουσες δεξιώσεων στην πόλη του Λαγκαδά (Αρχονταρίκι στην οδό Λαχανά 8 και Πλάτανος δίπλα στην Μητρόπολη Λαγκαδά), τα οποία απασχολούν πάνω από 16 άτομα από τον Λαγκαδά και τα περίχωρα.

Πρόσφατα επεκτείνοντας τις δραστηριότητες του ο Οίκος Παντέλη άνοιξε Νέο υποκατάστημα στην Νέα Απολλωνία στον Δήμο Βόλβης.

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Χρήστος Παντέλης «Το κίνητρο μας είναι η δική σας υποστήριξη σε όλο αυτό τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά για να είμαστε πρωτοπόροι. Προσωπικά σαν Ιδιοκτήτης αυτής της επιχείρησης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο αυτόν τον κόσμο που μας εμπιστεύεται καθημερινά την διαχείριση της πιο δύσκολης στιγμής της ζωής του, την απώλεια ενός δικού του, αγαπημένου προσώπου.»

https://www.facebook.com/pages/Γραφεία-Τελετών-Αίθουσες-Δεξιώσεων-Χρήστος-Παντέλης/763572373753108

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty + seventeen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.