Πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων πληροφορικής για ανέργους και φοιτητές

ipologistesΑνακοινώθηκε νέο πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων για κατόχους κάρτας ανεργίας Ο.Α.Ε.Δ. και Φοιτητές για το νομό Θεσσαλονίκης, με σκοπό την απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιητικών πληροφορικής

Περιορισμένες θέσεις, δηλώστε συμμετοχή στην φόρμα που βρίσκεται παρακάτω στη σελίδα. 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Παρακολούθηση δωρεάν μαθημάτων ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ
  • Πιστοποιητικό Αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ, Ιδιωτικό Τομέα, στο Εξωτερικό, για Μεταπτυχιακά, για Προκηρύξεις και Μετατάξεις.
  • Μαθήματα και απεριόριστη πρακτική εξάσκηση διάρκειας έως και τριών μηνών από την ημερομηνία έναρξης
  • Ελεύθερη επιλογή ωραρίου και ημερών παρακολούθησης μαθημάτων
  • Ευέλικτα ωράρια παρακολούθησης των μαθημάτων σε ειδικά τμήματα από τις 09:00 το πρωί έως 23:00 το βράδυ (κατ’ επιλογή του σπουδαστή)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Η παρακολούθηση όλων των μαθημάτων εάν έχετε κάποιες γνώσεις δεν είναι υποχρεωτική. Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μόνο τα μαθήματα που έχετε ανάγκη καθώς και να κάνετε τα απαραίτητα test προσομοίωσης των εξετάσεων με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών. Τα μαθήματα μπορεί να διαρκέσουν, αναλόγως το επίπεδο γνώσεών σας, από δύο εβδομάδες έως και 3 μήνες από την ημερομηνία έναρξης.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινά  Παπαναστασίου 150(Θεσσαλονίκη) στο Κ.Δ.Β.Μ. Υδρόγειος, σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον, με συνεχή καθοδήγηση από εγκεκριμένους εκπαιδευτές υψηλής κατάρτισης, σε ευέλικτα ωράρια από Δευτέρα – Παρασκευή (πρωί έως βράδυ 09:00-23:00). Τις ώρες και μέρες παρακολούθησης τις καθορίζετε εσείς.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Για ΑΝΕΡΓΟΥΣ και ΦΟΙΤΗΤΕΣ: ΔΩΡΕΑΝ και οι 6 ενότητες (Internet, MS Word, MS Excel, Windows 7, MS Powerpoint, MS Access). Αναλόγως το επίπεδο γνώσεων, παρακολούθηση μαθημάτων έως και 3 μήνες.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, η συμμετοχή στις απαραίτητες εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού για τουλάχιστον τρεις ενότητες, είναι υποχρεωτική.
Το πτυχίο εκδίδεται άμεσα.Τα παράβολα για την συμμετοχή στις εξετάσεις είναι: 70€ κάρτα δεξιοτήτων, 40€ κάθε ενότητα εξέτασης  και 30€ η έκδοση του πιστοποιητικού. Οι συμμετέχοντες του προγράμματος σε περίπτωση αποτυχίας δεν επιβαρύνονται με επιπλέον εξέταστρα. (δωρεάν επανεξετάσεις σε περίπτωση αποτυχίας). Το Κ.Δ.Β.Μ. Υδρόγειος είναι εξεταστικό κέντρο του φορέα πιστοποίησης Global Cert (εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και αποδεκτό από Α.Σ.Ε.Π.).

seleo.gr

Φόρτωση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 + 13 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.