Πρόγραμμα ενίσχυσης ανέργων για δημιουργία επιχείρησης

oaed1Αν και άποψη μας είναι να μην αναφερόμαστε σε “μελλοντικά” να ανακοινωθούν προγράμματα, παρά μόνο σε επίσημες ανακοινώσεις φαίνεται ότι είναι κοντά χρονικά να δημοσιευθεί πρόγραμμα ενίσχυσης ανέργων για δημιουργία επιχείρησης.

Από παλαιότερη εμπειρία για να υποβάλλει κάποιος πρόταση έπρεπε να έχει “ενεργή” κάρτα ανεργίας και να έχει παρακολουθήσει ένα “εσωτερικό” στον ΟΑΕΔ σεμινάριο επιχειρηματικότητας.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη πως και τι του νέου προγράμματος αλλά με το σημείωμα αυτό κάνουμε έκκληση σε όποιον πιθανά θα ενδιαφερθεί να “ενεργοποιήσει” την υπάρχουσα κάρτα ανεργίας του ΑΜΕΣΑ.

Επίσης από τον προηγούμενο κύκλο, επειδή αυτά τα προγράμματα ήταν της λογικής FIFO,  δηλαδή διαρκούς αξιολόγησης και έγκρισης προτάσεων με την σειρά που κατατίθενται, συνήθως ηλεκτρονικά, που πρακτικά απαιτεί  μια προετοιμασία και ετοιμότητα για την υποβολή αιτημάτων (δηλαδή όποιος προλάβει και όχι συγκριτική αξιολόγηση μετά την παραλαβή όλων των αιτήσεων για επιχορήγηση).

Του συνεργάτη μας
Δημητρίου  Γιάννη
Σύμβουλος Επιχειρήσεων
τηλ. 6942239664,  2315521987

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.