Πρόγραμμα “Επιχειρούμε δυναμικά” για επιχειρήσεις

ERGASIA_NEOIΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ Υφιστάμενες Μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν κλείσει τουλάχιστον μια (1) πλήρη διαχειριστική χρήση
Ποσοστό Επιχορήγησης 50%

ΓΙΑ Επιχειρήσεις σε αγροδιατροφή/ βιομηχανία τροφίμων, εφοδιαστική αλυσίδα, ενέργεια, περιβάλλον, τεχνολογία πληροφορικής και επικοινωνίας , υγεία, υλικά- κατασκευές, πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες (Οι οριστικές κατηγορίες που θα επιδοτηθούν με την μορφή ΚΑΔ θα ανακοινωθούν στον Οδηγό του Προγ/τος).
ΟΧΙ ΕΣΤΙΑΣΗ, ΟΧΙ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΟΧΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Επιλέξιμες ενέργειες-δαπάνες που επιχορηγεί (από 20.000- 300.000 €)

Πιστοποίηση διαχειριστικών συστημάτων, σχεδιασμός, τυποποίηση,προβολή-προώθηση, δικαιώματα τεχνογνωσίας, τεχνολογική αναβάθμιση, συμβουλευτική υποστήριξη, κτιριακή αναβάθμιση υποδομών, μηχανολογικός εκσυγχρονισμός.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Επιλεξιμότητα δαπανών από 1/1/2014 (Δαπάνες που ήδη έχουν γίνει μέσα στο 2014!!)

Διαδικασία υποβολής προτάσεων και αξιολόγηση
Οι προτάσεις θα εξετάζονται με σειρά προτεραιότητας και με την σειρά που θα υποβληθούν μέχρι να εξαντληθούν τα χρήματα του προϋπολογισμού!! (Σύστημα FIFO)
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΤΑΝ «ΑΝΟΙΞΕΙ» Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πληροφορίες: Δημητρίου Γιάννης/Σύμβουλος επιχειρήσεων
Τηλ. 6942239664, 2315521987, email:gdsp09@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.