Προσωρινά αποτελέσματα των ωφελουμένων μητέρων για τα ΚΔΑΠ.

παιδιά απασχόλησηΣας ενημερώνουμε ότι έχουν ανακοινωθεί τα προσωρινά αποτελέσματα των ωφελουμένων μητέρων για τα ΚΔΑΠ. Οι μητέρες που έχουν ελλιπή φάκελο και χρειάζονται βοήθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Ο.Π.Α.Π Δήμου Βόλβης Τηλ. επικοινωνίας 23970-21727.

Οι ημερομηνίες για την υποβολή ενστάσεων και αποστολής συμπληρωματικών στοιχείων προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. είναι από 8–10 Σεπτεμβρίου.

Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων μπορούν να υποβληθούν εγγράφως, στους αριθμούς FAX των κατά τόπους γραφείων της ΕΕΤΑΑ, ή ηλεκτρονικά μέσω E-MAIL στο miteresenstaseis@eetaa.gr με σκαναρισμένα έγγραφα σε μορφή pdf ( σημειώνουμε ότι καμία άλλη μορφή αρχείου δεν γίνεται αποδεκτή) εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας ανάρτησης των προσωρινών πινάκων και σύμφωνα με το Υπόδειγμα << Έντυπο Υποβολής Ένστασης Αιτούντος/Αιτούσας>> που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.eetaa.gr

Α/Α

ΓΡΑΦΕΙΑ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΕΤΑΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

1

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

(ΤΣΙΜΙΣΚΗ 27–Τ.Κ. 54624 ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ)

Τηλ.Φαξ : 2310-544731,2310-544714

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σε περίπτωση που η ένσταση σταλεί ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier), θα υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη <<ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ>> και θα πρέπει να έχει παραδοθεί στην ΕΕΤΑΑ έως την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015.

Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνον αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι τις 10/09/2015 και ώρα 14:00.

Ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιοδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Π.Α.Π.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.