Πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Αρέθουσα δήμου Βόλβης

volvi press 0 Σχόλια

Το Σάββατο που μας πέρασε, δημοσίευσε ο Μάκης Κιλιντάρης στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, μαζί με φωτογραφίες, το παρακάτω κείμενο:

“Σάββατο πρωί 16 Ιούνη στην Αρέθουσα στους κάδους μπροστά στην εκκλησία Αγ. Δημητρίου δείτε τα σκουπίδια! Αλήθεια αυτή η εικόνα που και αύριο την ώρα της πρωινής εκκλησίας θα υπάρχει , πόσο μας τιμά; Ντροπή δεν υπάρχει; Υπάρχει κ λειτουργεί ο Δήμος Βολβης στον ορεινό όγκο;

Δήμαρχε γνωρίζεται τέτοιες εικόνες κ καταστάσεις; Καλά οι παραλίες αλλά τα δικά μας χωριά; Μήπως έχουμε κάποια απεργία κ δεν το ξέρουμε; Μπορείτε έστω και την ύστατη να κάνετε κάτι κ. Λιαμα … Σας το ζητούμε σαν κάτοικοι δημότες αυτού του τόπου .Το παν είναι η υγεία των κατοίκων….”

Στην συνέχεια ακολούθησαν μερικά σχόλια.

Σήμερα ρωτήσαμε αν τα σκουπίδια είναι ακόμη εκεί και απάντησε ο Σύλλογος Γυναικών Αρέθουσας λέγοντας τα εξής:

“Τίποτα δεν μάζεψαν σε όλο το χωριό και το Σάββατο είναι το αντάμωμα που τα χορευτικά θα κάνουν πατινάδα στους δρόμους του χωριού. Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα.”

Πιστεύουμε ότι την δημοσίευση μας αυτή θα την δει ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Διαμαντής Λιάμας και θα λύσει το πρόβλημα άμεσα, αν και είναι αρμοδιότητα του Αντιδημάρχου καθαριότητας του δήμου.

Σχόλια
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση