Τι απάντησε ο Δήμαρχος Βόλβης στο ράδιο Θεσσαλονίκη για την κατασκήνωση του Σταυρού

volvi press 0 Σχόλια

Μεταφέρουμε παρακάτω σημερινό δημοσίευμα του ράδιο Θεσσαλονίκη:

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που δημοσιεύει το Ράδιο Θεσσαλονίκη με τις σκηνές στη κατασκήνωση του Σταυρού, του δήμου Βόλβης, όπου αυτή την περίοδο φιλοξενούνται παιδιά με ειδικές ανάγκες. Βρώμικες, τρύπιες και ξηλωμένες. Μάλιστα σε κάποια από αυτές, το πανί της εισόδου είναι σκισμένο σε τέτοιο βαθμό που η σκηνή δεν μπορεί να κλείσει.

Το Ράδιο Θεσσαλονίκη μίλησε με τον Δήμαρχο Βόλβης ο οποίος παραδέχθηκε το πρόβλημα με τις σκηνές λέγοντας μάλιστα πως η ίδια κατάσταση επικρατούσε και πέρυσι.

Είπε ότι οι κατασκηνώσεις ανήκουν στο υπουργείο Εργασίας το οποίο και έχουν ενημερώσει για την κατάσταση των σκηνών αλλά απάντηση δεν έχουν λάβει ούτε βέβαια και καινούριες σκηνές.

Στην ερώτηση γιατί δεν τις καθαρίζουν απάντησε ότι η αρμόδια υπηρεσία του λέει ότι δεν γίνεται να καθαριστούν.

Ο κ.Λιάμας στο ερώτημα γιατί λειτουργούν την κατασκήνωση σε αυτή την κατάσταση, απάντησε ότι οι υπόλοιπες υποδομές δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και μάλιστα ανέφερε ότι ο χώρος ελέγχθηκε από ανθρώπους της πανελλήνιας οργάνωσης ατόμων με ειδικές ανάγκες. Η κατασκήνωση θα συνεχίσει να λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλβης.

rthess.gr

Σχόλια
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση