Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Μέρος 1ο: Ραντεβού με την ιστορία… ή μήπως μοιραία συνάντηση μ’ αυτήν;

ευρω-σχοινιΤο μεγαλύτερο ίσως κέρδος από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – όχι μόνον για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη – είναι η αποκάλυψη του πόσο μικρά και φοβισμένα ανθρωπάκια είναι αυτοί, οι οποίοι κυβερνάνε την Ευρώπη μαζί με τους τοκογλύφους φίλους τους …Πολύ μας διασκέδασε η αγωνία στα μάτια του Σουλτς. …Ακόμα και σε “στημένο” παιχνίδι φοβούνται τις αλλαγές. Μόλις ένιωσαν ότι στην Ελλάδα αλλάζουν τα πρόσωπα, τα οποία γνώριζαν στις θέσεις εξουσίας – και άρα ένιωσαν μια έστω και μικρή αβεβαιότητα στο πάντα “στημένο” παιχνίδι με τους “απέναντι”—, άρχισαν να χάνουν “ύψος” …Άρχισαν να πανικοβάλλονται και να κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Αποδείχθηκε αυτό, το οποίο υποπτεύονταν πολλοί, αλλά που δύσκολα θα μπορούσαν να αποδείξουν …με δεδομένο ότι υπάρχει ένας τρομερός μηχανισμός προπαγάνδας, που προστατεύει τις “εικόνες” των αθλίων. Με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ όλος αυτός ο μηχανισμός “πάγωσε”, αφήνοντας μια “χαραμάδα”, για να δούμε τους Ευρωπαίους πρωταγωνιστές. Είδαμε μικρά και φοβισμένα ανθρωπάκια, που παριστάνουν τους φοβερούς και τρομερούς τύραννους μόνον όταν έχουν απέναντί τους πληρωμένους αντιπάλους έτοιμους να “παραστήσουν” τους τρομοκρατημένους. Ξαφνικά οι απειλές για την “απειθαρχία” των Ελλήνων έγιναν “καπνός” …Ξεχάσανε τα Grexit, τα άδεια ATM και τις άλλες αστειότητες που επιστράτευαν, προκειμένου ο ελληνικός λαός να τρομοκρατηθεί και να μην “απολύσει” με την ψήφο του τους υπαλλήλους τους.

Αυτήν τη φορά είχαν πραγματική αγωνία για την έκβαση της εκλογικής “μάχης” και δεν έβαλαν τα γνωστά έντυπα της βορειοευρωπαϊκής “τάξης και ηθικής” να δείχνουν “δάχτυλα” …Δεν παιζόταν η εξουσία μεταξύ των δικών τους “κομπάρσων” τύπου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ …Δεν παιζόταν η εξουσία μεταξύ τού διεφθαρμένου “χοντρού”, που τους χάρισε τον ΟΤΕ και τα ναυπηγεία και του ψυχασθενή των “ταβανιών”. Αυτήν τη φορά δεν ήταν σίγουροι για την ταυτότητα εκείνων που θα τοποθετούσε ο ελληνικός λαός “απέναντί” τους. Δεν γνώριζαν αν θα είχαν απέναντί τους ανθρώπους οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να συμμετάσχουν στην παράσταση “τρόμου” ή ανθρώπους έτοιμους να αντιδράσουν και να ψάξουν να βρουν το δίκιο τους.

Βάδιζαν σε σχεδόν άγνωστα μονοπάτια και ήταν φοβισμένοι. Δεν είχαν τους Σαμαρογιωργάκηδες να τους “μαστιγώνουν” και αυτοί δήθεν να “σφαδάζουν” από τον πόνο, “μακαρίζοντας” τον “δίκαιο” ευρωπαίο “αγά”, που θα μας “αγιάσει” με τον “βούρδουλα”. Δεν είχαν απέναντί τους Αδώνιδες, που, όταν δεν τρέχουν στα βουλευτικά γκισέ ν’ αρπάξουν τους προκαταβολικά “βολευτικούς” μισθούς, πουλάνε βιβλία με το κιλό. Δεν είχαν απέναντί τους τη Βούλτεψη να απειλεί πως δεν φτάνουν τα γραπτά της για να καλύψουν τις ανάγκες του πληθυσμού και στο τέλος θα ξεμείνουμε από χαρτί υγείας. Τώρα είχαν απέναντί τους ανθρώπους τους οποίους δεν γνώριζαν και ως εκ τούτου δεν μπορούσαν να είναι απολύτως σίγουροι για τις προθέσεις τους. Δεν γνώριζαν τι θα ήταν ικανοί αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν, έχοντας στη διάθεσή τους την ισχύ ενός κράτους, όπως η Ελλάδα …Η Ελλάδα τους τρομάζει και αυτό αποδείχθηκε από τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή η νίκη άνοιξε γι’ αυτούς μια “χαραμάδα”, για να δουν το δικό τους μέλλον. Όταν στο μέλλον ο ελληνικός λαός δεν θα έχει άλλη διέξοδο κι αυτοί δεν θα έχουν άλλους πρόθυμους δωσίλογους να τους εξυπηρετήσουν, τότε θα βρεθούν πραγματικά απέναντι στον ελληνικό λαό και στο δίκιο του. Αυτό φοβούνται και αυτήν τη “γεύση” πήραν λίγες ημέρες πριν. Με 4000 αυτοκτονίες από την έναρξη της κρίσης στην Ελλάδα μιλάμε για πραγματικά εγκλήματα, τα οποία οφείλονται σ’ αυτούς. Είναι πραγματικοί εγκληματίες και έχουν λόγο να φοβούνται τις εξελίξεις στην Ελλάδα, γιατί είναι αυτοί που με τις παρανομίες τους τής έκαναν τη ζημιά που οδήγησε σε μια πραγματική εκατόμβη θυμάτων.

Έχουν λόγο λοιπόν να φοβούνται από την αλλαγή στην ηγεσία ενός κυρίαρχου ευρωπαϊκού κράτους. Έχουν λόγο να γνωρίζουν όσο το δυνατόν νωρίτερα τις προθέσεις τής ηγεσίας αυτού του κράτους, γιατί μια απρόβλεπτη ηγεσία μπορεί να τους “κάψει”. Θέλουν πάντα να γνωρίζουν αν η κάθε νέα ελληνική κυβέρνηση είναι όμοια με τις προηγούμενες και άρα μια κυβέρνηση προδοτών, που εύκολα συνεργάζονται με τους βιαστές τής ελληνικής κοινωνίας. Θέλουν να γνωρίζουν πάντα αν η κάθε νέα κυβέρνηση θα συνεχίσει την παλιά πολιτική τού ενδοτισμού ή είναι αποφασισμένη να βγάλει την Ελλάδα από την “παγίδα” τους …Μια “παγίδα” ανθρωποκτόνα και η οποία, αν αποκαλυφθεί δικαστικά, θα οδηγήσει πολλούς απ’ αυτούς στο “σκαμνί” όπου κάθισε παλαιότερα ο Μιλόσεβιτς και σήμερα ο Κάρατζιτς.

Αν κάποια ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τους φέρει ενώπιον των ευθυνών τους, πολλοί απ’ αυτούς τους εγκληματίες θα καταλήξουν στη φυλακή …Σίγουρη φυλακή, γιατί σε διαφορετική περίπτωση τίθεται υπό αμφισβήτηση η ίδια η ύπαρξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό ας μην φαίνεται παράξενο στον αναγνώστη. Αν αποδειχθεί, με στοιχεία, ότι υπήρξε οργανωμένη προσπάθεια υπονόμευσης και οικονομικής καταστροφής μιας κυρίαρχης χώρας από μια άλλη κυρίαρχη χώρα, η οποία μπόρεσε και συνωμότησε με τα θεσμικά όργανα της Ευρώπης, τότε μιλάμε για καταστροφή τής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν είναι δυνατόν να αποδειχθεί ότι συγκεκριμένοι θεσμικοί παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε συνεργασία με Αμερικανούς τοκογλύφους και Γερμανούς Σταλινοναζί, συνωμότησαν εις βάρος ενός κράτους και ενός λαού και να συνεχίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των μελών της. Δεν είναι δυνατόν να αποκαλυφθούν οι λίστες Χριστοφοράκου – σε συνδυασμό με τα κέρδη των γερμανικών εταιρειών, εξαιτίας της διαφθοράς – και η Ευρώπη να παραμείνει απαθής. Θέμα χρόνου είναι να αρχίσουν οι πάντες να αναζητούν ομοιότητες στις περιπτώσεις τους, γιατί κανένας δεν έχει ξεφύγει από τη γερμανική λαίλαπα.

Ένας και μόνον ευρωπαϊκός λαός να αποδειχθεί ότι “μαχαιρώθηκε” από τη γνωστή “ηθική” συμμορία, είναι βέβαιο ότι όλοι θα “ψάχνονται” για τις δικές τους “πληγές”. Είναι απολύτως βέβαιο ότι οι Γερμανοί και οι συνένοχοί τους έκαναν τα ίδια και στις άλλες χώρες, τις οποίες είχαν εξ’ αρχής στοχοποιήσει …Χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία ή η Πορτογαλία. Παντού ακολουθήθηκε η ίδια τακτική, που τους απέδιδε τα ίδια κέρδη. Αν αυτό αποδειχθεί με στοιχεία έστω και για μία περίπτωση, τότε πολλοί θα κινδυνεύσουν. Σε μια τέτοια περίπτωση πηγαίνουν στη φυλακή όσοι εμπλέκονται – όσο “ψηλά” κι αν βρίσκονται – γιατί ελεύθεροι αποτελούν “βόμβες” στα θεμέλια μιας έτσι κι αλλιώς ετοιμόρροπης Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτή η συμμορία των εγκληματιών, η οποία δήθεν “οραματίστηκε” την Ευρωπαϊκή Ένωση της ειρήνης και της ευημερίας και στο τέλος δημιούργησε ένα “Νταχάου” λαών και κρατών, σήμερα φοβάται …Φοβάται τα θύματά της …Φοβάται αυτούς, τους οποίους λεηλάτησε …Φοβάται αυτούς, τους οποίους κατέστρεψε …Φοβάται αυτούς τους οποίους κακολόγησε, προκειμένου να δικαιολογήσει τη δική της στάση και συμπεριφορά …Φοβάται το μεγαλύτερο θύμα της, που είναι η Ελλάδα. Οι εκλογές στην Ελλάδα πάντα θα την πανικοβάλλουν, γιατί δεν γνωρίζουν αν η αποικία τους θα εξακολουθήσει να βρίσκεται υπό τον έλεγχο των χαφιέδων τους και άρα αν εξακολουθήσουν και οι ίδιοι να είναι ασφαλείς.

Κατά τα άλλα το “θέατρο” της ηθικολογίας συνεχίζεται …“Ελπίζω πολύ, η νέα κυβέρνηση να κατορθώσει να καταστρέψει το σύστημα της διαφθοράς, που, παρά τα προγράμματα βοήθειας, συνεχίζει επίμονα να επιβιώνει”“Αυτή η χώρα ήταν για αδικαιολόγητα μεγάλο διάστημα η λεία μερικών οικογενειών, οι οποίες απέφυγαν την ανάληψη κάθε ευθύνης για την τρέχουσα κρίση” …αυτά είπε την επομένη των εκλογών ο δήθεν σοσιαλιστής Αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ …και μας “συγκίνησε”. “Ξεχνάει” κάτι ο “ηθικός” και “αγνός” Γερμανός, που είναι βέβαιο πως – -ως απόγονος του Γκαίμπελς – γνωρίζει ότι με τη μισή αλήθεια φτιάχνεται το μεγαλύτερο ψέμα.

“Ξεχνάει” ότι αυτές οι οικογένειες στις οποίες αναφέρεται και οι οποίες όπως αληθώς λέει έχουν ως λεία τους τη χώρα, είναι οι οικογένειες εκείνες, τις οποίες η γερμανική διαφθορά δημιούργησε …Είναι οι οικογένειες εκείνες, τις οποίες “λάδωνε” ο δικός τους Χριστοφοράκος, τής δικής τους Siemens …Είναι οι οικογένειες εκείνες, οι οποίες ελέγχουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και “εφεύραν” και το “Ποτάμι” …Είναι οι οικογένειες εκείνες, οι οποίες “συνεργάζονται” με τους Ναζί τού Βερολίνου και τους τοκογλύφους …Είναι οι οικογένειες εκείνες, που, ελέω Σόιμπλε και Τρισέ, πήραν τα “θαλασσοδάνεια”, για να γίνουν πλούσιες και να βάλουν την Ελλάδα στο Μνημόνιο, φορτώνοντας τις κλοπές τους στις “πλάτες” τού λαού …Είναι οι οικογένειες εκείνες, οι οποίες έδιναν τις βαλίτσες με τα χρήματα στους Τσουκάτους και χρηματοδοτούσαν τις ελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες έκαναν τις αγορές των “αιώνων” στα γερμανικά “μαγαζιά”.

Όλα αυτά στα οποία αναφέρεται έχουν πάνω τους τη γερμανική “σφραγίδα”. Δεν ήταν ο ελληνικός λαός εκείνος, ο οποίος μοίραζε βαλίτσες με χρήματα, για να παίρνει δουλειές για τα εργοστάσιά του. Οι δικοί τους άνθρωποι δεν πλήρωναν φόρους και κυκλοφορούσαν με τα δικά τους Καγέν. Αν λοιπόν κάνουμε ό,τι μας προτρέπει ο Αντικαγκελάριος και καταστρέψουμε το σύστημα διαφθοράς, πόσοι Γερμανοί πρέπει να πάνε φυλακή; Αυτό “ξεχνάει” να μας πει, γιατί όσα “θυμάται” δεν εξυπηρετούν στην αναζήτηση της αλήθειας.. Πράγματι υπάρχουν “προγράμματα βοήθειας” στην Ευρώπη, αλλά δεν θα συμφωνήσουμε ότι αυτά δεν λειτουργούν …Πάντα λειτουργούσαν …Απλά έχουν την αντίθετη φορά απ’ αυτήν που μας λέει ο “καλός” Γερμανός “σοσιαλιστής” …Είναι τα προγράμματα “βοήθειας” προς τη γερμανική οικονομία από τους φτωχούς της Ευρώπης …Είναι τα προγράμματα που εκτελούσαν οι Χριστοφοράκοι εις βάρος εκείνων, οι οποίοι σε άλλη περίπτωση δεν θα “βοηθούσαν” τη Γερμανία να μεγαλώσει τα “δάχτυλά” της και να τα ξανακουνάει στην Ευρώπη.

μερκελΤα τελευταία νέα που μάθαμε είναι ότι η Μέρκελ, ως ύψιστο μέσο πίεσης κατά του Τσίπρα, θα αρνηθεί να τον συναντήσει …Κακό του κεφαλιού της θα λέγαμε …Μάλλον η “μαντάμ” ξεχνάει ότι ο Τσίπρας είναι ηγέτης ενός κυρίαρχου κράτους με μια Δικαιοσύνη σε πλήρη λειτουργία …Ξεχνάει ότι με μια εντολή του Τσίπρα σταματά η Ελλάδα να παραλαμβάνει “στραβά” υποβρύχια και ανοίγει “ίσια” κελιά …Ξεχνά ότι με μια εντολή του μπορούν να σταματήσουν οι εξωδικαστικοί συμβιβασμοί με τη διαφθοροποιό Siemens και να τιναχθεί η Γερμανία στον “αέρα”.

Ούτε φαντάζεται κάποιος τι μπορεί να βγάλει μια δικαστική έρευνα για τις γερμανικές δραστηριότητες στην Ελλάδα. Κανένας δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα προκύψει αν ποτέ ανοίξει ο “φάκελος” της Siemens στην Ελλάδα. Δυστυχώς για τη Γερμανία δεν είναι μόνον η Siemens …Είναι και η Thyssen Krupp, η MAN, η Mercedes. Δεν υπάρχει ούτε μία γερμανική εταιρεία, που να μην στηρίχθηκε στη διαφθορά, προκειμένου να καταλάβει “μερίδιο” στην ελληνική “πίτα”. Τι ακριβώς προβλέπουν οι ευρωπαϊκοί νόμοι για τις εταιρείες εκείνες οι οποίες καταδικάζονται για πράξεις διαφθοράς πολιτικών και κρατικών παραγόντων;

Ας το ξανασκεφτεί η Μέρκελ πόσο μπορεί να απειλεί …Να το ξανασκεφτεί, μήπως βρεθεί σε θέση να παρακαλεί η ίδια για μια συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, προκειμένου να σώσει τη Siemens μέσα σε “φιλικό” “κλίμα”. Μέχρι τώρα οι “μπλόφες” των απειλών της έπιαναν, γιατί απλούστατα οι Σαμαροβενιζέλοι ήταν “στημένοι” να τις “τρώνε” ακόμα κι αν ήξεραν τις γερμανικές αδυναμίες. Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που ισχύει πάντα. Τώρα αλλάξανε τα πρόσωπα και δεν είναι σίγουρες οι αντιδράσεις τους. Όποιος αποφασίζει να τραβήξει το “σκοινί” μέχρι να “σπάσει”, πρέπει να είναι σίγουρος ότι δεν θα “σκάσει” στα δικά του τα “μούτρα”.

Συνέχεια: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Μέρος 2ο: Άκυρος ο «συναγερμός» στην Ευρώπη; Για λίγες στιγμές μόνον ήταν τελικά η «ανησυχία»;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

one × 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.