Βαγιοχώρι Camp – Ακύρωση ?

User comments

 

User comments
Αυτή η απόσταση χωρίζει την πύλη του Camp από το πρώτο σπίτι!

Το δημοτικό συμβούλιο Βόλβης έδωσε στη προχθεσινή του συνεδρίαση το “πράσινο φως” για τη δημιουργία χώρου φιλοξενίας προσφύγων στο πρώην δημοτικό σχολείο Βαγιοχωρίου αναστατώνοντας του μετρημένους υπερήλικες κατοίκους του οικισμού, ωστόσο μετά από έρευνα η τεχνική υπηρεσία του γειτονικού δήμου Λαγκαδά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο χώρος ανήκει στα δικά τους διοικητικά όρια.

Μετά από αυτή την εξέλιξη στη σημερινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λαγκαδά ζήτησε να ανακληθεί η απόφαση, να σταματήσουν οι εργασίες στον χώρο και να υποδείξει ο δήμος Βόλβης άλλο χώρο στα όρια του για την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας.

Σχετικές επιστολές θα αποσταλούν προς τον αρμόδιο υπουργό Δημήτρη Βίτσα και τον δήμαρχο Βόλβης, Διαμαντή Λιάμα.

Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα παραπάνω ο δήμος Λαγκαδά θα κινήσει τις νομικές διαδικασίες.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Καραγιάννης υπογράμμισε ότι έχει άριστη σχέση και συνεργασία με τον δήμαρχο Βόλβης, Διαμαντή Λιάμα και ότι προσεγγίζει το ζήτημα με καλή διάθεση.

Σημειώνεται ότι έχει ήδη αποφασιστεί η δημιουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων στα όρια του δήμου Λαγκαδά και συγκεκριμένα στα Λαγκαδίκια.

Αυτό που μας προκαλεί εντύπωση είναι η «άγνοια» του Δήμου Βόλβης για το μέχρι που φτάνουν τα διοικητικά τους όρια…

Αν ισχύει όντως αυτό που λέει ο συμπαθέστατος Δήμαρχος Λαγκαδά ο κύριος Καραγιάννης, πώς οι Αιρετοί ψήφισαν την παραχώρηση ενός χώρου που ανήκει στον Ασκό – Λαγκαδά? 

 

1 thought on “Βαγιοχώρι Camp – Ακύρωση ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.