Έπαινος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης απονεμήθηκε στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ

 Διακρίνονται από αριστερά οι κ.κ. Γιάννης Βρούτσης, Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Νικόλαος Κουκούντζος, Πρόεδρος της εταιρίας ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ABEE, Βασίλειος Ανδρικόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας SP-CARTONPACK HELLAS AΕ η κα Αννα Μπουσδούκου παρουσιάστρια της εκδήλωσης και ο κ. Ελευθέριος Χατζόπουλος, Πρόεδρος της εταιρείας Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ AE.[/caption]

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία περισσότερων των 400 ατόμων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο «The Met Hotel», η τελετή απονομής «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος».
Πρόκειται για πρωτοβουλία-θεσμό του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ο οποίος συνεργάστηκε εφέτος με την «Καθημερινή», με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.

Για την εφετινή βράβευση των επιχειρήσεων, ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία όπως και πέρυσι. Συγκροτήθηκε Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελούμενη από άτομα υψηλού κύρους η οποία συνεδρίασε ούτως ώστε να αξιολογήσει τις υποψηφιότητες των μεταποιητικών επιχειρήσεων που διεκδικούσαν τα βραβεία σε καθεμιά από τις επιμέρους κατηγορίες. Τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης πραγματικά αφιέρωσαν μέρος από τον πολύτιμο χρόνο τους για να συμβάλλουν κι αυτά στην ανάδειξη επιτυχημένων προσπαθειών επιχειρήσεων που αγωνίζονται να επιβιώσουν την εποχή της οικονομικής κρίσης.

Βραβείο «Αριστεία Μεγάλη Επιχείρηση»:

Η βράβευση στην κατηγορία «Αριστεία Μεγάλη Επιχείρηση» ολοκληρώθηκε με την απονομή βραβείου στην KLEEMANN HELLAS ABEE, ενώ η Επιτροπή Αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων αποφάσισε και την απονομή επαίνου στις εταιρίες Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ AE. και SPCARTONPACK HELLAS AE.

Η KLEEMANN HELLAS ABEE, με έδρα το Κιλκίς:

Πραγματοποιεί εξαγωγές ανελκυστήρων σε περισσότερες από 90 χώρες του κόσμου ,διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις, θυγατρικές και γραφεία πωλήσεων σε 11 χώρες απασχολώντας περισσότερους από 841 εργαζόμενους στην μητρική της εταιρία και πάνω από 1020 εργαζόμενους στον όμιλο. Η μονάδα στο Κιλκίς είναι πλήρως καθετοποιημένη, ενώ διαθέτει εργοστάσιο στην Σερβία και την Κίνα. Έχει εισάγει και καθιερώσει νέες τεχνολογίες όπως αυτή του αντισεισμικού ανελκυστήρα

Ο έπαινος «ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ» στην κατηγορία βραβείων «Αριστεία Μεγάλη Επιχείρηση», απονεμήθηκε στις εταιρείες Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ AE. και SPCARTONPACK HELLAS AE

Η Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ AE, με έδρα τη Θεσσαλονίκη:

Αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της παραγωγής εύκαμπτων υλικών συσκευασίας, απασχολώντας περί τους 250 εργαζόμενους εξάγοντας το 70% της παραγωγής της και πραγματοποιώντας κύκλο εργασιών περισσότερο από 52 εκατ. Ευρώ ,έχοντας διαρκώς κερδοφόρες χρήσεις τη δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης ενώ είναι τοποθετημένη στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο, γι’ αυτό έχει τιμηθεί ήδη τρεις φορές με το διεθνές ετήσιο βραβείο ERA Award

Η SPCARTONPACK HELLAS AE, με έδρα τη Θεσσαλονίκη:

Πρωτοπόρα βιομηχανία στον κλάδο του χαρτιού και των προϊόντων από χαρτί από το 1969 μέχρι σήμερα, με προσωπικό πάνω από 300 εργαζόμενους, κύκλο εργασιών πάνω από 65 εκατ. ευρώ και κέρδη περισσότερα από 4 εκατ. Ευρώ. Με πιστοποιήσεις κατά ISO  9001, ISO 14001, OSHAS 18001, BRC/IoP, και με οργάνωση προμηθειών πρώτων υλών ώστε να ικανοποιούνται απαιτήσεις πελατών κατά το πρότυπο FSC …

Βραβείο «Αριστεία Μεσαία επιχείρηση»:

Στην κατηγορία «Αριστεία Μεσαία Επιχείρηση» απονεμήθηκε βραβείο στις εταιρείες  PALAPLAST AE και ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ενώ η Επιτροπή αποφάσισε να απονείμει έπαινο στις εταιρίες EPSILON NET AE και ΦΑΙΔΩΝ ΑΕ.

Η PALAPLAST AE, με έδρα τη Θεσσαλονίκη:

Είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πλαστικών εξαρτημάτων, συστημάτων άρδευσης καθώς και U-PVC σωλήνων στην Ελλάδα, με μερίδιο αγοράς περισσότερο από 60% .Περισσότερο από το 53% του κύκλου εργασιών της προέρχεται από εξαγωγές. Οι διεθνείς της δραστηριότητες εξυπηρετούνται από ιδιόκτητη παραγωγική μονάδα στην γειτονική Τουρκία, στη Συρία και από εμπορική εταιρεία στη Ρουμανία. Απασχολεί περισσότερους από 240 εργαζόμενους, διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 100 χώρες , και υιοθετεί τεχνολογία σχεδίασης και κατασκευής προϊόντων με σημαντική συμβολή στην εξοικονόμηση και σωστή διαχείριση του νερού .

Η ΧΗΤΟΣ ABEE, με έδρα τα Ιωάννινα:

Παράγει το γνωστό σε όλους μας «φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ» και είναι αμιγώς Ελληνική οικογενειακή πρωτοπόρα επιχείρηση με 57 χρόνια ιστορίας , απασχολώντας 235 εργαζόμενους. Έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από είκοσι (20) χώρες του κόσμου με διαχρονική κερδοφορία και μηδενικό δανεισμό και στόχο «το προϊόν ΖΑΓΟΡΙ να γίνει «άξιος πρεσβευτής» της Ελλάδας στο εξωτερικό…

Η EPSILON NET AE, με έδρα τη Θεσσαλονίκη :

Αποτελεί  Όμιλο Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο και της εκπαίδευσης

Κατέχοντας, πάνω από 55% της αγοράς προϊόντων λογισμικού για λογιστές, πάνω από το 35% της αγοράς σε προϊόντα ηλεκτρονικής ενημέρωσης για λογιστικά γραφεία και επιχειρήσεις, και, περίπου το 40% της αγοράς για λύσεις Payroll / HR / Ωρομέτρησης / Self Service. Διαθέτει περίπου 200 άτομα προσωπικό, αριθμός που αυξήθηκε την εποχή της οικονομικής κρίσης (2013) κατά 35% , και γι΄αυτό ήταν μία από τις πέντε Ελληνικές εταιρείες που συμπεριελήφθησαν στη λίστα με τις 1.000 καλύτερες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις στον τομέα Έρευνα & Ανάπτυξη για το 2010 και το 2011 …

Η ΦΑΙΔΩΝ AE,  με έδρα το  Κιλκίς,

Με συνεχόμενη κερδοφορία την εποχή της οικονομικής κρίσης, με αριθμό απασχολούμενων που ξεπερνά τους 130 στη Νέα Σάντα Κιλκίς παράγοντας ειδικά βιολειτουργικά προϊόντα ως αποτέλεσμα συνεργασίας με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εξάγοντας πάνω απo το 10% της παραγωγής της και με διαρκή προσπάθεια για την ενσωμάτωση των σύγχρονων τάσεων στη βιομηχανία τροφίμων για την παραγωγή παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων.

Βραβείο «Αριστεία Μικρή Επιχείρηση»:

Στην κατηγορία «Αριστεία Μικρή Επιχείρηση» απονεμήθηκε βραβείο στην εταιρεία ΤΙΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΒΕΤΕ.

Η ΤΙΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΒΕΤΕ με έδρα την Φλώρινα:

Παράγει προϊόντα από σύνθετα υλικά στην ακριτική Φλώρινα με εφαρμογή στην αυτοκίνηση, την ναυτιλία, τη βιομηχανία και την ενέργεια με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα και με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές (ASTM, AWWA, ISO, EN, BS)

εξάγοντας το 90% των προϊόντων της σε δεκατρείς (13) χώρες κι όλα αυτά μέσα σε λιγότερα από οκτώ (8) χρόνια από την ίδρυσή της.

Βραβείο «Γυναίκα Επιχειρηματίας»:

Το βραβείο για το 2014 απονεμήθηκε στην κα Ελένη Θεοχάρη, General Manager και Deputy CEO της εταιρείας «Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ ΑΕ».

Η κα Θεοχάρη σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό  Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) και στο Imperial College του Λονδίνου και το 1990 ίδρυσε μαζί με το σύζυγό της Πέτρο Σεπετά την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΑΕ την οποία διοικεί από το 1992 μέχρι σήμερα. Με την καθοδήγησή της η εταιρεία αναδείχθηκε σε ηγέτιδα στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών. Διαθέτει τρία (3) υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή τα οποία απασχολούν περισσότερους από 270 εργαζόμενους.

Βρίσκεται σε διαρκή κερδοφορία από το 2002 μέχρι σήμερα έχοντας, πολλαπλασιάσει τα κέρδη της εταιρείας από τότε κατά 30 φορές …

Βραβείο «Καινοτομίας»:

Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποφάσισε το βραβείο να απονεμηθεί στην εταιρεία MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ, ενώ η Επιτροπή Αξιολόγησης αποφάσισε να απονείμει έπαινο για την κατηγορία βραβείων Καινοτομία και στις εταιρείες PELOPAC ABEE και ΑNATOMIC HELP AE.

Η MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ, βραβεύθηκε γιατί:

Αναπτύσσει καινοτόμο hardware και software για τη δημιουργία της μεγαλύτερης δυνατής αξίας για τους πελάτες της , γι’ αυτό κέρδισε την 1η θέση στην Ελληνική αγορά και το Χρυσό Πανευρωπαϊκό βραβείο Τεχνολογίας (1999) , ενώ το 2003 ανέπτυξε το πρώτο σύστημα αυτόματης πλοήγησης της Ελληνικής αγοράς . Συνεχίζει παράγοντας smart phones, tablets, και λογισμικό εφαρμογών εκπαιδευτικής και γλωσσικής τεχνολογίας…

Η PELOPAC ABEE, με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης,

Πρωτοπορεί παγκοσμίως στην τυποποίηση ελιών με τη χρήση του καινοτόμου συστήματος ανίχνευσης κουκουτσιών στις εκπυρηνωμένες ελιές με X-ray Imaging , δραστηριοποιούμενη με συγκεκριμένη στρατηγική καινοτομίας που προβλέπει:

α) συνεργασία στη διαδικασία ανάπτυξης νέων προϊόντων με τους πελάτες και τους προμηθευτές, β) αξιοποίηση πλατφορμών καινοτομίας και ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ των πελατών, και, γ) πρωτοπορία στην χρήση νέας τεχνολογίας παραγωγής και υλικών υψηλής τεχνολογίας. Πραγματοποιεί το 98,3% των πωλήσεων της σε απαιτητικές αγορές του εξωτερικού (ΗΠΑ 42%, Μεγ. Βρετανία 35%) και συνολικά σε 13 χώρες ενώ έχει αναπτύξει σημαντικές διεθνείς συνεργασίες με παγκόσμιες εταιρείες κολοσσούς, όπως: Hormel Foods, J. Sainsbury, TESCO, ASDA, Rapuznel, Bell – Carter, Target, κλπ …

Η ANATOMIC HELP AE,  με έδρα τη Νέα Σάντα, Κιλκίς:

Η καινοτομική δραστηριότητα της εταιρείας αποδεικνύεται από τα τρία Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας που έχει κατοχυρώσει τα τελευταία χρόνια:

Ανατομικό στρώμα με memory foam και βάση αφρού πολυουρεθάνης, Ανατομικό μαξιλάρι με επίθεμα σιλικόνης, Αντιμικροβιακό καλτσάκι διαβαθμισμένης συμπίεσης. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001, ISO Ε3/833/99 και τα προϊόντα που παράγει φέρουν πιστοποίηση CE από αναγνωρισμένο φορέα και πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς.

Διαθέτει εξοπλισμό παραγωγής που είναι ιδιοκατασκευή, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα για παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και για αυξημένη παραγωγική δυναμικότητα εξάγοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 25 χώρες.

Βραβείο «Εξωστρέφειας»:

Το βραβείο απονεμήθηκε στην επιχείρηση OLYMPIA ELECTRONICS AE, ενώ η Επιτροπή Αξιολόγησης αποφάσισε να απονείμει έπαινο για την εξωστρεφή τους δραστηριότητα και στις εταιρείες  ΕΚΜΕ ΑΕ και ΕΛΒΙΑΛ ΑΕ.

Η OLYMPIA ELECTRONICS AE, με έδρα τον Κολινδρό, Πιερίας:

Παράγει καινοτόμα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής.

Απασχολεί 165 εργαζόμενους εκ των οποίων το 10% στελεχώνει το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας. Έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 72 χώρες με διαρκώς αυξανόμενη κερδοφορία την εποχή της οικονομικής κρίσης και φιλοσοφία «προσφέρουμε περισσότερα για λιγότερα» . Ένας από τους πελάτες στρατηγικής σημασίας της εταιρείας είναι η Honeywell, Αμερικανική πολυεθνική που παράγει συστήματα στον τομέα της αεροναυπηγικής, των αυτοματισμών και των μεταφορών, έχοντας 132.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο …

Η ΕΚΜΕ ΑΕ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, με έδρα την Ιωνία Θεσσαλονίκης,

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία περισσότερη των 40 ετών στον χώρο των Διυλιστηριακών / Βιομηχανικών κατασκευών και έργων με εντυπωσιακή αύξηση των εξαγωγών της την πενταετία 2010 – 2014: από 10% το 2010 σε 46% το 2014 με εξαγωγές σε περισσότερες από 25 χώρες. Έχει συμμετοχή σε πλήθος διαγωνισμούς προμηθειών για έργα στην Κορέα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ινδία, και στο σύνολο σχεδόν των χωρών της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης και με την παραγωγή εξοπλισμού για χρήση από εταιρείες όπως: TOTAL, GAZPROM, LUKOIL, TAKREER, TAIF NK, SONATRACH …

Η ΕΛΒΙΑΛ ΑΕ, με έδρα τη Νέα Σάντα Κιλκίς,

Περισσότερο από το 45% του κύκλου εργασιών της  εξάγεται σε 17 χώρες, ενώ διαθέτει και 2 θυγατρικές . Η εξωστρέφειά της και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της την οδήγησε στην αύξηση του αριθμού των εργαζομένων της την τελευταία τριετία. Έχει σταθερά αυξανόμενο κύκλο εργασιών και κέρδη την τελευταία τριετία της οικονομικής κρίσης, εξαιτίας ακριβώς της εξωστρεφούς της δραστηριότητας . Από το 2005 λειτουργεί πρότυπη μονάδα παραγωγής και ρομποτικής διαχείρισης των προφίλ αλουμινίου . Κατέχει Ευρωπαϊκή πατέντα με ισχύ σε 27 Ευρωπαϊκές χώρες ενώ τα προϊόντα “Elvial Multilock Systems” είναι πιστοποιημένα από το διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο Ift Rosenheim Γερμανίας …

Βραβείο «Περιβάλλον»:

Οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν εφέτος έχουν λάβει πιστοποιητικά περιβαλλοντικής συμμόρφωσης, και όχι μόνο, έχουν αναπτύξει δράσεις για την ορθολογική διαχείριση των ενεργειακών πόρων κατά τη φάση της παραγωγής και της διάθεσης, χρησιμοποιούν εναλλακτικές μορφές ενέργειας, προβαίνουν σε ανακύκλωση και μείωση αποβλήτων, ενώ δεν παραλείπουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους στα θέματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποφάσισε να απονεμηθεί το βραβείο «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ ΑΜΒΝΕΕ, και έπαινο στην εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE.

Οι ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ, με εγκαταστάσεις στη Χαλκιδική:

Έχει αντικείμενο δραστηριότητας την εξόρυξη, τον εμπλουτισμό και την καμίνευση μαγνησίτη, με σκοπό την παραγωγή και εμπορία καυστικής και διπύρου μαγνησίας, καθώς και ωμού Λευκολίθου . Εφαρμόζει εκτενές πρόγραμμα αποκατάστασης τοπίου που τα τελευταία έντεκα (11) έτη έχει κοστίσει 2,5 εκατ. Ευρώ, χρησιμοποιεί πληθώρα συστημάτων απορρύπανσης με διαρκείς επενδύσεις κάθε χρόνο, που μόνο για τα εγκατεστημένα ηλεκτροστατικά φίλτρα και σακκώφιλτρα αγγίζουν τα 5 εκατ. Ευρώ. Υλοποιεί πρόγραμμα ανακύκλωσης και εξοικονόμησης νερού, πρόγραμμα αξιοποίησης της απορριπτόμενης με τα καυσαέρια κλιβάνων θερμότητας και εφαρμόζει πιστά συγκεκριμένη πολιτική περιβαλλοντικής διαχείρισης…

Εξάγει το 93% της παραγωγής της, σε 5 Ηπείρους και 35 χώρες, με 7 διαφορετικά εμπορικά σήματα και βρίσκεται στην 1η θέση παγκοσμίως στην παραγωγή και διάθεση καυστικής μαγνησίας.

Η εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, με έδρα στην Ξάνθη:

Διαθέτει πολυετή και επιτυχημένη διεθνή παρουσία στους τομείς αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας: συστήματα αποθήκευσης ενέργειας για βιομηχανικές προηγμένες και καταναλωτικές εφαρμογές, ενεργειακές λύσεις και υπηρεσίες με επένδυση άνω των 25 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία της πλέον σύγχρονης μονάδας ανακύκλωσης συσσωρευτών μολύβδου της Ευρώπης, στην Κομοτηνή. Η μονάδα έχει ετήσια παραγωγική δυναμικότητα άνω των 15 χιλ. τόνων κραμάτων μολύβδου, που θα αποτρέψει εκροή συναλλάγματος για τη χώρα ύψους 40 εκατ. Ευρώ. Απασχολεί 600 εργαζόμενους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει ιδρύσει θυγατρικές εταιρείες σε 9 χώρες , πραγματοποιεί πωλήσεις σε 100 χώρες και εξάγει το 98% της παραγωγής της.

Βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης»:

Το βραβείο «ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ», απονέμεται στην ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ,  και ο έπαινος απονέμεται στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ.

Η ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ:

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) αποτελεί βασικό συστατικό της επιχειρηματικής κουλτούρας του ΤΙΤΑΝΑ πολύ πριν αποτελέσει αντικείμενο γενικότερης ενασχόλησης των επιχειρήσεων στη χώρα μας. Η ΕΚΕ διαχρονικά για τον ΤΙΤΑΝΑ αποτελεί:

Μέριμνα για τους εργαζόμενους , σεβασμός και στήριξη των τοπικών κοινοτήτων,  λειτουργία ως ενεργό μέλος της κοινωνίας. Δέσμευση για βιώσιμη ανάπτυξη

Ενδεικτικές δράσεις ΕΚΕ της εταιρείας, με εσωτερικούς και εξωτερικούς αποδέκτες:

Υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας, το Περιβάλλον, η Κοινωνική προσφορά και η Εργασία

Ο έπαινος στην κατηγορία βραβείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης απονεμήθηκε στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ, με έδρα τη Χαλκιδική.

H ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ, με έδρα τη Χαλκιδική:

Δημοσιοποιεί κάθε χρόνο «Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας» για την πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις δραστηριότητές της.

Οι βασικές αρχές και η στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει απαρέγκλιτα η εταιρεία, είναι:

Ασφαλής λειτουργία των έργων και τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών, κανόνων και πρακτικών προστασίας  περιβάλλοντος.

Επένδυση σε πρωτοποριακή τεχνολογία και εφαρμογή περιβαλλοντικά απόλυτα συμβατών μεθόδων εξόρυξης και κατεργασίας μεταλλευμάτων, ενώ αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία για την εταιρεία η ασφαλής λειτουργία των έργων της σε σχέση με το περιβάλλον, τους εργαζομένους της και την τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται.

 

1 thoughts on “Έπαινος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης απονεμήθηκε στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen − 9 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.